Eds Šīrans atklāj jaunā albuma iespaidīgo viesmūziķu vārdu sarakstu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Eds Šīrans
Eds Šīrans Foto: @teddysphotos

Pasaules zvaigzne Eds Šīrans savā oficiālajā Instagram kontā publiskoja 12. jūlijā gaidāmā albuma "No.6 Collaborations Project" dziesmu sarakstu, tādā veidā atklājot mūziķus, ar kuriem tapušas dziesmas albuma piecpadsmit dziesmas. 

Kopā tie ir 22 mūziķi, kuri visi kā viens ir starp Eda Šīrana iecienītākajiem - Džastins Bībers, Chance the Rapper un PNB Rock, ar kuriem dziesmas jau tika publiskotas, kā arī Kārdija Bī (Cardi B), Kamila Kabeijo (Camila Cabello), Kalids (Khalid), Eminems, Treviss Skots, Bruno Marss, Stormzijs (Stormzy) un vēl daudzi citi.

“Esmu liels fans visiem mūziķiem, ar kuriem tapa šā albuma dziesmas. Vai nu esmu sekojis viņu karjerai no pašiem sākumiem, vai drillējis albumus uz riņķi, viņi visi ir tie mūziķi, kas mani ir iedvesmojuši, un katrs no tiem devuši īpašu odziņu katrai dziesmai. Nevaru vien sagaidīt kad jūs visi dzirdēsiet albumu,” tā Šīrans.

Dziesmu saraksts.

No gaidāmā sadarbības albuma jau publiskotas divas dziesmas - "I Don’t Care" ar Džastinu Bīberu un "Cross Me" ar reperiem Chance the Rapper un PnB Rock. Tās sasniegušas 750 miljonus klausījumu. Jau tagad var teikt, ka viens no šā gada lielākajiem globālajiem hitiem ir "I Don’t Care", tas atrodas Lielbritānijas oficiālajā singlu topā 1. vietā jau piekto nedēļu pēc kārtas.

Atgādinām, ka šovasar Šīrans uzstāsies Rīgā. Par koncerta (12. jūlijā Lucavsalā) iesildītājiem izvēlēti talantīgais britu dziesminieks Džeimss Bejs (James Bay) un zviedru popsensācija Sāra Lāšone (Zara Larsson).

Džeimss Bejs un Sāra Lāšone
Džeimss Bejs un Sāra Lāšone Foto: publicitātes
View this post on Instagram

#No6CollaborationsProject out 12th July. Link in bio x

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu