Baltijā aizvadīts virsbūvju remonta speciālistu konkurss

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Ik gadu Toyota rīko profesionālo prasmju čempionātu Baltic Skills Grand Prix. Šogad Tallinā tajā sacentās 21 labākais virsbūvju remonta un krāsošanas speciālists no Latvijas, Igaunijas un Lietuvas Toyota un Lexus tirdzniecības uzņēmumiem. Laurus konkursā plūca Lietuvas un Igaunijas pārstāvji.

Skārdnieku vidū pirmo vietu ieguva Andrejuss Pavlovs (Andrejus Pavlovas) no Lietuvas, bet autokrāsotāju konkurencē uzvarēja Heiki Randla (Heikki Randla) no Igaunijas.

“Toyota Skills GP no visām trīs Baltijas valstīm saved kopā vislabākos savas jomas profesionāļus, kuri ir labākie no labākajiem,” uzsver Kūss. “Lai arī abās disciplīnās Baltijas čempiona titulu piešķīra tikai vienam cilvēkam, ieguvēji ir visi dalībnieki – viņi ir nopelnījuši savu kolēģu uzticību, jo speciālists, kas piedalās sacensībās, pārstāv visu uzņēmumu. Šīs ir kā Formula 1 sacensības, kurās ļauts piedalīties tikai vislabākajiem,” sacensību dalībnieku augstās prasmes, kas atspoguļojās veiktā darba kvalitātē, vērtē Toyota Baltic AS pēcpārdošanas apkalpošanas dienesta vadītājs Ēriks Kūss (Erik Kuus).

Foto: Publicitātes foto

Virsbūvju remonta un krāsošanas kategorijā bija jāizpilda četri uzdevumi, kurus vērtējot, punktus piešķīra ne tikai par galarezultātu, bet arī, piemēram, par darba drošību un piemērotu darba metožu izmantošanu.

“Šī ir ilgi gaidīta uzvara! Jau daudzus gadus vēlējos piedalīties Skills Grand Prix konkursā un biju nolēmis, ka šogad uz spēles likšu visu, lai kļūtu par vienu no dalībniekiem. Un uzvarēju! Protams, ierobežotais laiks un pārsteidzoši lielais skatītāju pulks mani nedaudz uztrauca, bet, pateicoties pirmajam uzdevumam, kas bija vairāk teorētisks nekā praktisks, uzrādīju ļoti labus rezultātus. Tas palīdzēja kļūt pašpārliecinātākam un saprast, ka darīšu visu, lai būtu pirmais!” pēc uzvaras stāsta Heiki Randla.

Toyota Baltic AS ik gadu organizē Skills GP Baltijas valstu profesionālo prasmju čempionātu, kas katru gadu veltīts vienas jomas speciālistiem. Iepriekšējos gados tajos ir sacentušies tehniķi, apkopes konsultanti, rezerves daļu pārdošanas konsultanti, skārdnieki un auto krāsotāji.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu