Renārs Zeltiņš nāk klajā ar drosmīgu atzīšanos (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram.com/renarszeltins/

Šovmenis Renārs Zeltiņš sociālajos tīklos dalījies ar stāstu par savas dzīves līkločiem, atklājot, ka ne vienmēr viņa dzīve bijusi tik rožaina, kā tagad. Pēc visa piedzīvotā viņš nonācis pie secinājuma, ka dzīve ir neparedzama un viss var mainīties jebkurā brīdī.

“Un ja viss mainās uz slikto pusi, galvenais ticēt, ka parādīsies perspektīva, kas visu atkal mainīs... uz labu. Viens no tādiem pagrieziena brīžiem mani skāra 27 gadu vecumā, kad nopietna ceļa trauma mani noņēma no 16 gadus ilgušās basketbola karjeras trases.

Man nebija izglītības, man šķita es neko nemāku un pusgada laikā, kamēr biju bezdarbnieks, uzradās arī depresija. Manā prātā joņoja tikai viens jautājums - ko man tagad darīt un kā es varu izārstēt savu dvēseli?

Un tikai pateicoties veiksmei, kura pēkšņi pieklauvēja man pie durvīm, es izmantoju man doto iespēju. Man piezvanīja producents un piedāvāja doties uz kastingu basketbola raidījumam. Es aizbraucu un ieguvu šo vakanci. Tā es uzkāpu uz citas skatuves, kas lika manai sirdij dejot, darīja mani atkal laimīgu, harmonisku un smaidīgu! Pamazām, pateicoties apstākļu sakritībai, ticībai saviem spēkiem, darbam un sistemātiskai pašiedvesmai, atgriezās gaisma manā būdiņā un bangojošie viļni rimās. Ir lietas, ko mēs nevaram apturēt, ir notikumi, ko mēs nevaram ietekmēt, bet ir nozīmīgi pēc tiem saredzēt svaigas perspektīvas staru, lai pēc sausuma perioda, mēs atkal spētu ziedēt!” paziņoja Zeltiņš.

Kā jau ziņots, Zeltiņš ar mīļoto Ievu jūnija sākumā svinēja otro kāzu gadadienu kopā ar meitiņu Emmu, kura nāca pasaulē 2017. gada novembrī.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#twinning specially for @kingjames ??

A post shared by Renārs Zeltiņš (@renarszeltins) on

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu