Uzmanīgi ar stūrēšanu, "cepšanos" un bohēmu. Papardes zieds jāmeklē jau pa dienu! (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Depositphotos, publicitātes

Jāņos astroloģiskās kombinācijas brīdina, ka jābūt uzmanīgiem, darot lietas, kur iespējami traumatisma riski, un nevajag pārlieku aizrauties ar bohēmu. Toties dienu fons piemērots romantiskai papardes zieda meklēšanai.

Raksts tapis, konsultējoties ar sertificētu astroloģi Gunu Kārkliņu.

Vai tiešām papardes nezied?

Sen jau zinātniski ir pierādīts, ka papardes nezied, toties latviešu tautas ticējumos par to jauku lietu pārpārēm. Piemēram!

* Jāņa naktī zied paparde ar krāšņiem ziediem. Kas iegūst papardes ziedu, tas ir laimīgs, jo tam piepildās viss, ko viņš vēlas.

* Jāņu naktī jāiet skatīties, kā paparde zied: kas to redzējis, tas atrod apslēptu mantu.

* Jāņa naktī jāizrauj paparde, jāpārgriež papardes sakne garām pušu. Kā vārds saknē ierakstīts, tas būs nākošais brūtgāns vai brūte.

Un, protams, papardes zieda meklēšana saistās arī ar romantiku divvientulībā. Tieši tam Līgo vakars un Jāņudiena ir īsti piemērota. Astroloģijā liela nozīme ir tam, kādā zodiaka zīmē konkrētajā brīdī atrodas Mēness. Ir „lietišķās” zīmes, „gaisīgās”, kā arī „romantiskās”.

Šogad dienu fonu un noskaņas noteiks Zivju zodiaka zīme, kas ir maiga, jūtīga, romantiska. Šāds dienu fons veicina izpratni, mīļuma izpausmes un ir labvēlīgs sirsnīgiem pasākumiem.

Arī cilvēkiem, kas sirdis atvēruši mīlestībai, tas palīdz paust jūtas, iespējams, pateikt to, ko citkārt neuzdrīkstētos. Pozitīvā nozīmē. Līdz ar to kāds vientuļš cilvēks varbūt šajā laikā satiks savu otro pusīti. Tiesa, ir arīdzan tādas astro kombinācijas,

kas brīdina – sirdslietās jāsargās no neapdomības, pastāv riski sastrādāt ko tādu, kas atstāj mieles. Nedrīkst zaudēt galvu.

„Ballējam – izguļam”

Šīgada CSDD Jāņu sauklis kampaņai pret braukšanu reibumā ir īsti piemērots arī no astroloģiskā viedokļa.

Diemžēl Zivju zodiaka zīmei, kas nosaka dienu fonu, ir ēnas puses. Kad Mēnestiņš tajā atrodas, jābūt uzmanīgiem ar alkohola lietošanu. Labāk mazāk vai vispār nemaz.

Galva var pavisam sareibt, un vēlāk būs jānožēlo sastrādātās muļķības. Labākajā gadījumā. Sliktākajā – var rasties ar alkohola lietošanu saistītas veselības problēmas.

Vēl viens mīnuss ir tāds, ka spriedzes kombinācijas svētku laikā veido Marss, arī Plutons, Merkurs, Saturns. Viss šis „komplekts” brīdina, ka jābūt uzmanīgiem pie stūres. Jābrauc īpaši prātīgi, turklāt arī jāuzmanās no pārgalvīgiem, agresīviem braucējiem. Šīs ir tehniskām tēmām nelabvēlīgas kombinācijas, kas diemžēl pastiprina arī avāriju riskus.

Astroloģijā katrai planētai ir savas „aizgādības” jomas, un Marss ir saistīts ar Uguns stihiju. Planēta šajās dienās veido spriedzes kombinācijas, kas norāda: ar Jāņuguns kuršanu un pēri lēkšanu jābūt uzmanīgiem.

Labāk smaidīt, nevis strīdēties

Kad dienu fonā planēta Marss ir „neganta”, tas pastiprina arī konfliktu riskus. Tāpēc – ja kāds meklē kašķi, neļaujamies provokācijām. Smaidām un esam labsirdīgi, jo tas parasti atbruņo.

Arī gatavojoties svinēšanai, neņemam galvā, ja liekas, ka kāds kaut ko dara nepareizi – klāj ne to galdautu vai liek ne tos šķīvjus, un kroni nu galīgi neprot skaistu nopīt... Tie ir dzīves sīkumi.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu