Jaunkundzes piedzīvo vilšanos, jo izrādās, ka ar elektrības kabeli riepas nevar piepumpēt (5)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Vai mīkstu automašīnas riepu var piepumpēt elektroauto uzlādes punktā? Vairums teiks, ka tikai tad, ja tur uzstādīta atbilstoša stacija ar kompresoru. Divas jaunkundzes Lielbritānijā to savukārt nezināja.

Pirms kāda laika atpazīstamību visā pasaulē guva kāda sieviete, kura degvielas uzpildes stacijā vēlējās pabarot savu Tesla Model S. Laikam nezināja, ka šis auto brauc tikai ar elektrību un fosilā degviela itin nemaz nav tā gaumē.

Ja jau šis atgadījums šķita visnotaļ nesaprotams, tad to pilnīgi noteikti pārspējušas divas jaunkundzes Lielbritānijā. Proti, tīmeklī nonācis videomateriāls no novērošanas kameras kādā elektroauto uzlādes punktā, un tajā redzams, ka tajā iebrauc melns Volkswagen Touran. No tā izkāpj divas sievietes, vadītāja noskrūvē priekšējo riteņu ventiļu korķīšus un ar elektroauto lādētāja kabeli pietupjas pie kreisās puses priekšējā riteņa. Sapratusi, ka uzlādes ierīce ar to nav saderīga, viņa atgriežas pie uzlādes stacijas, kur draudzene viņai pasniedz otru kabeli. Lai cik dīvaini neliktos, arī tas neder riepas uzpumpēšanai, tāpēc dāmas, piedzīvojušas vilšanos šajā uzpildes stacijā, spiestas doties tālāk meklēt citu vietu, kur piepumpēt riepas savam auto.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu