Nāc uz “X Faktors” filmēšanu – tā ir tava iespēja satikt žūriju un dalībniekus klātienē

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Kaspars Filips Dobrovoļskis

​Jau jaunnedēļ - 26. un 27. jūnijā piedalies vērienīgākā muzikālā šova ”X Faktors” TV atlašu filmēšanā, kuru laikā kopā ar žūriju – Aiju Auškāpu, Intaru Busuli, Reini Sējānu un Maratu Ogļezņevu Tev būs iespēja novērtēt talantus no visas Latvijas!

Jau septembrī vērienīgākais muzikālais šovs “X Faktors” atgriezīsies pie skatītājiem ar vēl vairāk emocijām un vēl lielāku vērienu, jo tagad žūrijā ir četri dalībnieki – Marats Ogļezņevs, Aija Auškāpa, Intars Busulis un Reinis Sējānis. Lai jau rudenī uzmirdzētu uz “X Faktora” skatuves, reģionālajās atlasēs izvēlētajiem dalībniekiem būs pirmo reizi jāstājas visu četru mentoru priekšā, lai izcīnītu savu “jā” un nokļūtu krēslu izaicinājumos.

Skatītājus uz TV atlašu filmēšanu aicina šova producenti Ilze Ūdre un Guntara Gulbiņš: “Kurš šodien gribētu aiziet uz “Prāta Vētras”, Intara Busuļa, Reiņa Sējāna vai Marata Ogļezņeva koncertu bez maksas? Gribētāju būtu daudz, bet vai Tu biji uz viņu pirmo koncertu? Tāpēc mēs aicinām uz rītdienas Latvijas mūzikas zvaigžņu uzstāšanos jau tagad. Ja Tu reiz esi kāpis uz skatuves, lai uzstātos lielākas auditorijas priekšā, Tev tīri labi ir zināma sajūta, kāda būs “X Faktora” atlašu dalībniekiem - viņiem būs bail, trīcēs rokas, varbūt pat aizmirsīsies vārdi, jo tā būs viņu pirmā uzstāšanās uz lielās skatuves, kur viņus vērtēs visi četri šova mentori. Tieši tāpēc, pirmo reizi uzstājoties publikas priekšā, jaunajām zvaigznēm ir īpaši svarīgs Tavs atbalsts, jo, iespējams, kāds no mūziķiem jau nākotnē Tevi priecēs ar lielkoncertu Arēnā Rīgā!”

TV atlašu filmēšanas norisināsies Rīgas Kinostudijā 26. un 27. jūnijā divos laikos - no plkst. 17.00 līdz 19.00 un no plkst. 19.30 – 21.30. Dalība filmēšanās ir bez maksas un to laikā būs iespēja laimēt dažādas balvas.

Piesakies “X Faktora” filmēšanām šova mājaslapā xfaktors.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu