Fernando Torress paziņo par karjeras beigām

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Fernando Torress
Fernando Torress Foto: Reuters/ScanPix

Slavenais Spānijas futbola uzbrucējs Fernando Torress nolēmis likt punktu karjerai.

"Man ir kas svarīgs sakāms. Pēc aizraujošiem 18 gadiem ir pienācis laiks likt punktu manai futbolista karjerai," tviterī raksta 35 gadus vecais Torress, kurš svētdien preses konferencē sīkāk skaidros savu lēmumu.

Torress karjeru noslēdza Japānas čempionāta komandas Tosu "Sagan" sastāvā.

Torress pēc iepriekšējās sezonas atstāja Spānijas klubu Madrides "Atletico". Tieši šajā vienībā viņš 17 gadu vecumā debitēja profesionālajā futbolā, kas notika 2001.gadā, bet pēc tam viņš 2007.gadā pārcēlās uz Anglijas klubu "Liverpool", bet no 2011.gada pārstāvēja Londonas "Chelsea".

Tieši "Liverpool" sastāvā Torress piedzīvoja savus ziedu laikus, kopumā šīs komandas rindās 142 spēlēs iesitot 81 vārtus. Pēc šī kluba pamešanas viņa rezultativitāte piedzīvoja strauju kritumu.

Turpinājumā Toress paguva uzspēlēt arī Itālijā, kur bija "AC Milan" rindās, līdz pirms trim gadiem atgriezās "Atletico" sastāvā.

"Chelsea" rindās spāņu uzbrucējs 2012.gadā kļuva par UEFA Čempionu līgas uzvarētāju, turklāt viņa kontā ir arī divi UEFA Eiropas līgas uzvarētāja tituli, no kuriem pēdējais tika iegūts šajā pavasarī "Atletico" sastāvā.

Torress karjeras laikā divas reizes kļuva par Eiropas čempionu, bet 2010.gadā triumfēja Pasaules kausā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu