Baltijas valstu galvaspilsētās turpina sarukt degvielas cenas

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ulmaņa gatvē atklāta pirmā "Circle K" degvielas uzpildes stacija.
Ulmaņa gatvē atklāta pirmā "Circle K" degvielas uzpildes stacija. Foto: Evija Trifanova/LETA

Visās trijās Baltijas valstu galvaspilsētās arī pagājušajā darba nedēļā samazinājušās degvielas cenas. Vienīgi Rīgā benzīna cena nav mainījusies salīdzinājumā ar iepriekšējo nedēļu, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Dārgākais benzīns šonedēļ bija nopērkams Rīgā, seko Tallina, bet zemākā benzīna cena joprojām bija Viļņā. Taču augstākā dīzeļdegvielas cena bija Tallinā, bet zemākā - Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena šonedēļ nav piedzīvojusi svārstības un arī šajā piektdienā bija 1,294 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena kritās par 0,8% un bija 1,204 eiro par litru.

Savukārt Viļņā 95.markas benzīna cena saruka par 0,9% - līdz 1,165 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena nemainījās un arī šo darba nedēļu noslēdza pie 1,085 eiro par litru atzīmes.

Tallinā "Circle K" degvielas uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena šonedēļ samazinājusies par 5,8% - līdz 1,289 eiro par litru. Savukārt dīzeļdegvielas cena kritās par 6% un darba nedēļu noslēdza pie 1,249 eiro par litru atzīmes.

Autogāzes cena Rīgā un Tallinā nav mainījusies arī šajā nedēļā un attiecīgi maksāja 0,575 eiro un 0,629 eiro par litru. Vienlaikus Viļņā tā saruka par 1,2% - līdz 0,513 eiro par litru.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu