Līgo brīvdienās sabiedriskais transports Rīgā būs bez maksas (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
septītais tramvajs, ilustratīvs attēls
septītais tramvajs, ilustratīvs attēls Foto: Jānis Škapars/TVNET

Šodien un rīt Rīgas sabiedrisko transportu var izmantot bez maksas,  informēja SIA "Rīgas satiksme" pārstāvis Viktors Zaķis.

Vienlaikus šajās dienās būs izmaiņas sabiedriskā transporta, autostāvvietu un klientu apkalpošanas centru darbībā.

Naktī no šodienas uz rītdienu tiks organizēti papildu reisi sabiedriskajam transportam, apkalpojot pēc iespējas lielāko daļu pilsētas mikrorajonu, un nodrošinot pasažieru nokļūšanu uz un no organizētajiem svētku pasākumiem.

Papildu reisi tiks nodrošināti 1., 5., 7., 10. un 11.tramvaja maršrutā, 9., 14., 15., 17., 18., 22. un 27.trolejbusa maršrutā, kā arī virknē autobusu maršrutu.

Informācija par papildu reisiem un maršrutiem būs izvietota pieturvietās, kas atrodas pilsētas centrā.

Naktī uz 24.jūniju, sākot no pusnakts līdz pasākuma "Līgosim krastmalā! Pirms simts gadiem Daugavmalā..." beigām, visi sabiedriskā transporta maršruti, kas brauc pāri Akmens tiltam virzienā uz Pārdaugavu, apstāsies pieturvietā "Grēcinieku iela".

Ekspresbusi un minibusi 24.jūnijā kursēs pēc svētdienām un brīvdienām paredzētā saraksta.

Šodien un rīt visi klientu apkalpošanas centri būs slēgti.

Šajās dienās pašvaldības maksas autostāvvietas, kuras apkalpo "Rīgas satiksme", varēs izmantot bez maksas, izņemot pazemes stāvvietu Krišjāņa Valdemāra ielā 5a pie Kongresu nama, kur par auto novietošanu būs jāmaksā atbilstoši spēkā esošajiem tarifiem.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu