Līgonakts ieņemtie mazuļi – romantiķi vai sava ceļa cirtēji? (2)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: depositphotos.com

Tautas apziņā stingri iesakņojusies pārliecība, ka saulgriežu laiks un it īpaši Līgo nakts ir mīlestības brīdis, kad tiek ieņemti daudzi mazuļi. Oficiālā statistika rāda citu ainu, bet katram pārim, protams, savs stāsts. Ja bērniņš ieņemts saulgriežu laikā, tad rakstura šķautnes var būt pat ļoti atšķirīgas. Maigs romantiķis vai dinamisks sava ceļa gājējs.

Raksts tapis, konsultējoties ar sertificētu astroloģi Gunu Kārkliņu.

Centrālās statistikas pārvaldes dati par dzimstību Latvijā vēsta, ka 2018. gadā visvairāk mazuļu sevi šajā pasaulē pieteikuši jūnijā un jūlijā, kas nekādi neatbilst teorijai par „Jāņu bērniņiem”. Savukārt šogad austākie dzimstības rādītāji bijuši janvārī un aprīlī, kas jau ir mazliet „siltāk”. Mazuļa iznēsāšanas periods var svārstīties starp 37 nedēļām un 42 nedēļām, un katrs gadījums būs individuāls. Tas nozīmē, ka saulgriežu laikā ieņemtie mazuļi var piedzimt gan martā, gan aprīlī.

Tādējādi pēc tā dēvētās Saules zīmes viņi būs vai nu Zivis – maigi, jūtīgi, emocionāli, vai Auni – dinamiski, mērķtiecīgi, neatlaidīgi, jaunu ceļu cirtēji, bet tās ir tikai nedaudzas un krāsaino personību raksturu šķautnēm, jo nevaram mēs visu cilvēci sadalīt 12 daļās atbilstoši zodiakam.

Zodiaka zīmei, kurā cilvēka piedzimšanas brīdī atradusies Saule, ir nozīme, tomēr vēl svarīgākas ir citas cilvēka astroloģiskās kartes pozīcijas. Piemēram, emocionālās pasaules „aizgādņa” – Mēness – novietojums, prāta planētas Merkura kombinācijas u.c.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu