Laimē iespēju apmeklēt Rally Estonia - lidojumu un viesnīcu uzsauc TVNET! Konkurss ir noslēdzies.

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Raimonds Volonts, www.volontsphotography.com

No 12. līdz 14.jūlijam norisināsies Latvijas un Igaunijas rallija čempionāta kārtējais posms - Rally Estonia, kas norisināsies Tartu un Ostepas apkārtnē. Tas jau pērn pulcēja vairākas pasaules rallija čempionāta komandas un ekipāžas, un šis gads nebūs izņēmums. TVNET piedāvā ekskluzīvu iespēju saviem lasītājiem - piedalīties divu VIP biļešu izlozē, pareizi aizpildot jautājumus par Rally Estonia. 

Ja esi kaislīgs rallija fans un regulāri seko līdzi jaunumiem par šo pasākumu TVNET slejās, tu noteikti pratīsi rast atbildes uz testa jautājumiem, jo tās paslēptas jaunākajos rakstos par šā gada ralliju Estonia. Šajā rakstā ir paslēptas norādes uz rakstiem, kuros tu vari atrast pareizās atbildes uz jautājumiem. 

Pareizi atbildot uz pieciem jautājumiem par šī gada pasākumu - spēkratiem, braucējiem, stūrmaņiem - iespējams, tieši tu laimēsi ne tikai divas Rally Estonia ieejas kartes, bet arī apmaksātu lidojumu, viesnīcu divām personām un pats svarīgākais - ekskluzīvu iespēju braukt ar speciāli tev paredzētu auto! Lidojums uz Tallinu un pašu brauciens līdz viesnīcai Tartu ir piedzīvojums īstam rallija fanam. 

Lieki piebilst, ka rallijs Estonia ir viens no lielākajiem šāda veida pasākumiem Baltijas reģionā, turklāt to iecienījuši pasaules rallija čempionāta dalībnieki, jo maršrutā iekļautie grants ceļi izceļas ar lielu ātrumu un ir laba iespēja sportistiem sagatavoties pirms vēlāk vasarā gaidāmā Somijas rallija. Autosporta faniem rallijs Estonia savukārt ir izdevība klātienē skatīt tehniku un braucējus, kurus citkārt var sastapt tikai WRC posmos.

Kā ziņots iepriekš, līdz šim rallijam Estonia jau pieteiktas Esapekas Lapi (Citroen), Andreasa Mikelsena (Hyundai) un Elfina Evansa (M Sport Ford) ekipāžas. Bet trešdien kļuva zināms, ka uz Igauniju dosies vēl kāds pasaules čempionāta dalībnieks - igaunis Ots Tanaks, kurš Toyota rūpnīcas komandas sastāvā uzvaru ralljiā Estonia svinēja 2018.gadā.

No visiem konkursa dalībniekiem vienu laimīgo izlozēsim 7.jūlijā un ar viņu sazināsimies, izmantojot norādīto e-pasta adresi.

Svarīgi! Tev vai līdzbraucējam ir jābūt derīgām autovadītāja tiesībām.
 

Izsakām pateicību konkursa dalībniekiem! Konkurss ir noslēdzies un uzvarētājs no mums ir saņēmis ziņu personīgajā e-pastā. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu