Porziņģis atklāj, ko domā par Dalasu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Latviešu basketbolists, NBA kluba Dalasas "Mavericks" spēlētājs Kristaps Porziņģis vietnē "Instagram", atbildot uz fanu jautājumiem, atklāja savas domas par Dalasu un to, vai viņam pietrūkst Ņujorkas.  

Kāds Porziņģa sekotājs talantīgajam sportistam vaicāja, kas visvairāk patīk Dalasā, uz ko basketbolists atbildēja: "Pilsēta ir tīra, tajā ir jauki cilvēki, labi ceļi, nav liela satiksme, lielisks ēdiens." 

Tāpat basketbolistam tika vaicāts, vai viņam nepietrūkst Ņujorkas, uz ko viņš atbildēja, ka pietrūkst gan, atbildei pievienojot sirsniņas emocijikonu. 

Tiesa, Porziņģim 1. jūlijā beigsies NBA debitanta līgums, tādējādi viņš kļūs par ierobežotu brīvo aģentu. Līdz ar to Latvijas basketbolistam jebkurš klubs varēs piedāvāt līgumu, taču "Mavericks" būs priekšroka, piedāvājot līdzvērtīgus kontrakta nosacījumus.

"Mavericks" varētu piedāvāt Porziņģim noslēgt vairāku gadu līgumu par aptuveni 150 miljoniem ASV dolāru lielu atalgojumu. Tiesa, teorētiski pastāv arī opcija, ka latvietis izvēlas parakstīt kvalifikācijas līgumu uz vienu gadu par 4,5 miljoniem dolāru, tādējādi 2020. gadā kļūstot par neierobežotu brīvo aģentu.

Porziņģis pēdējo oficiālo basketbola spēli aizvadīja 2018. gada februārī, kad viņš guva ceļgala traumu. Sportists jūnija sākumā atklāja, ka viņš jūtas pilnībā atlabis no ceļgala savainojuma, tāpēc nepacietīgi gaida nākamo NBA sezonu.  

Foto: Kristaps Porziņģis - jaunais Dalasas "Mavericks" basketbolists

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu