Dārbi "County" dod atļauju Lempardam veikt pārrunas par "Chelsea" vadīšanu

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Frenks Lempards
Frenks Lempards Foto: Reuters/ScanPix

Frenks Lempards drīkst vest pārrunas ar Anglijas premjerlīgas komandu Londonas "Chelsea", paziņojusi viņa trenētā pēc spēka otrās līgas jeb "Championship" vienība Dārbi "County".

41 gadu vecais Lempards trenera gaitas uzsāka pērn, pārņemot "County" komandas stūri un aizvedot to līdz sestajai vietai aizvadītās sezonas "Championship" turnīrā.

"Chelsea" komandu šomēnes pameta galvenais treneris Mauricio Sarri, kurš pārņēma Itālijas futbola flagmaņa Turīnas "Juventus" stūri. Līdz ar to atbrīvojās "Chelsea" galvenā trenera amats, uz kuru kandidēs Lempards.

Lempards futbolista karjeru noslēdza aizpagājušajā gadā. Viņš profesionāla spēlētāja gaitas sāka deviņdesmito gadu vidū Vesthemas "United" komandā, bet sešus gadus vēlāk pievienojās Londonas "Chelsea" klubam, kurā pavadīja 12 sezonas. Pēc tam sekoja viena sezona Mančestras "City" rindās, bet vēlāk Lempards pusotru gadu pavadīja Amerikas Futbola līgas (MLS) "New York City" vienībā.

Lempards ar 211 gūtiem vārtiem 648 spēlēs ir "Chelsea" kluba visu laiku rezultatīvākais spēlētājs.

Tāpat viņš aizvadīja 106 spēles Anglijas valstsvienībā, gūstot 29 vārtus.

Lempards trīs reizes kronēts par Anglijas čempionu, bet 2012.gadā viņš ar "Chelsea" komandu triumfēja UEFA Čempionu līgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu