Biķernieku rallijkrosa trase iekļauta datorspēlē “Dirt rally 2.0”

TVNET Auto
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Datorspēļu ražotājs “Codmasters” iekļāvis Biķernieku rallijkrosa trases konfigurāciju datorspēlē "Dirt Rally 2.0". Šajā spēlē iekļautas gandrīz visas pasaules rallijkrosa čempionāta trases un tajos izmantotās automašīnas.

“Darbu pie šī projekta Biķernieku kompleksā sporta bāze (BKSB) sāka jau pagājušā gada sākumā, kad tika noslēgts līgums ar “Codmasters”, kas jau septembrī ieradās “Neste World” rallijkrosa sacensībās Latvijā, lai veiktu sagatavošanās darbus spēles veidošanai.  “Codmasters” ir paveikuši lielisku darbu un gala rezultāts ir lielisks,” stāsta Biķernieku trases vadītājs Normunds Lagzdiņš.

Foto: Publicitātes foto

Jauno spēli, iepriekš piesakoties, iespējams izmēģināt Biķernieku trases autosporta stimulatorā, kuru jau iecienījuši daudzi autosportisti, kas izmanto to kā autosporta trenažieri, gan arī autosporta entuziasti, lai izbaudītu sajūtas ko sniedz brauciens trasē ar sporta automašīnu. "Dirt Rally 2.0" datorspēle kopš šī gada ir izmantojama "Windows" operētājsistēmas datoros, kā arī "PlayStation 4" un "Xbox One" spēļu konsolēs.

Foto: Publicitātes foto

Pārējās Biķernieku trases virtuālās konfigurācijas atrodamas datorspēlē “Assetto Corsa”.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu