Saulrieta koncertā Mārupē - regeja apvienība "Riga Reggae"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Saulrieta koncerti Mārupē
Saulrieta koncerti Mārupē Foto: publicitātes

Pēc liela skatītāju pieprasījuma jau otro sezonu Saulrieta koncertā Mārupē atgriezīsies populārā pašmāju regeja grupa, kas iestājas par mieru un brīvību - "Riga Reggae".

“(..) apturiet karu, kas ir ielauzies mūsu valstīs, kontinentos un pasaulē, sirdīs un prātos. Ticam, ka cilvēcība un taisnīgums vienmēr uzvarēs. Mūsu rokās ir stiprākais zobens pasaule - vārds. Un vārds ir mūsu dziesma,” tā "Riga Reggae" solists un dziesmu autors Horens Stalbe portālam parmuziku.lv.

"Riga Reggae"
"Riga Reggae" Foto: publicitātes

Koncertā, kas norisināsies jau šo trešdien, 26. jūnijā, plkst. 19, aktīvās atpūtas parkā JIP Mārupīte, uzstāsies arī jaunais dzejnieks, mūziķis un aktieris Miks Galvanovskis, kurš izpildīs orģināldziesmas no pagājušajā gadā iznākušā albuma, gan arī tās, kas tiks ietvertas albumā, kurš gaidāms šīs vasaras izskaņā.

Foto: Saulrieta koncerti Mārupē.

Ceturto saulrieta koncertu vadīs pagājušajā sezonā pieprasītākais koncerta konferansjē, aktieris, Rīgas Aktieru studijas vadītājs, Toms Liepājnieks, kuram šī jau būs desmitā reize.

Jau vēstīts, ka pagājušajā sezonā Mārupē tika iedibināta jauna tradīcija – kopīga saulrieta sagaidīšana koncertu ciklā Saulrieta koncerti Mārupē. Pavisam šosezon plānoti 13 koncerti. Tie norisinās katru vasaras trešdienu, no plks. 19.00 - 23.00, meža ielokā, aktīvās atpūtas parkā JIP Mārupīte. Ar konkrētā koncerta māksliniekiem apmeklētāji var iepazīties sociālā vietnē Facebook, kuri tiek izziņoti katras nedēļas piektdienā plkst. 13:00.

Video. Ieskats koncertā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu