Baško par Porziņģa nedienām: "Gribētu ticēt, ka Kristaps ir kārtīgs latviešu puika" (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: LETA/TVNET kolāža

Pieredzējusī Gunta Baško, kura jūnija sākumā pielika punktu savai karjerai Latvijas sieviešu basketbola izlasē un profesionāles karjerā, intervijā žurnālam "Klubs" pastāstīja, ko domā par NBA kluba Dalasas "Mavericks" spēlētāju Kristapu Porziņgi, kuru pēdējā laikā vajā nedienas - izvarošanas skandāls un asiņainais kautiņš Liepājā. 

"Ja godīgi, man viņa ir mazliet žēl. Tāda ir pirmā sajūta. Es noteikti gribētu ticēt, ka Kristaps ir kārtīgs latviešu puika. Bet neviens jau nezina to lietu, izņemot viņus abus," par izvarošanas skandālu, kas it kā noticis pērnā gada 7. februāra pēc spēles pret Milvoki "Bucks", kurā vēl tā brīža Ņujorkas "Knicks" spēlētājs guva smagu ceļgala savainojumu, izsakās Baško. 

Kā informē laikraksts "The New York Post", cietusī sieviete ir 29 gadus veca. Viņa esot apmeklējusi slavenā sportista dzīvoklī aptuveni plkst.2 naktī. Ciemošanās laikā Latvijas basketbolists viņu esot izvarojis. 

Sieviete par notikušo ziņojusi vien vairāk nekā gadu vēlāk, jo Porziņģis neesot samaksājis iepriekš atrunāto naudas summu par klusēšanu, kas bija 68 000 dolāru (60 600 eiro).

Savukārt par kautiņu Liepājā, kura laikā Porziņģim tika pārsista piere, Baško saka: "Arī žēl. Mēs visi esam cilvēki. Viņš ir ļoti slavens cilvēks, un būt slavenam ir ļoti grūti. Lai viņam izdodas!"

Video: Kristapa Porziņģa kautiņš Liepājā

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu