Biedrību "Patvērums "Drošā māja"" turpmāk vadīs Gunta Vīksne

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Evija Trifanova/LETA

Jūnija otrajā pusē darbu sākusi biedrības "Patvērums "Drošā māja"" jaunievēlētā valde, par kuras priekšsēdētāju ievēlēta Gunta Vīksne, informēja organizācijā.

Vīksne šajā amatā nomainījusi ilggadējo organizācijas valdes priekšsēdētāju Sandru Zalcmani.

Ar mērķi attīstīt un sniegt praktisku palīdzību cilvēku tirdzniecībā cietušām personām un legālajiem imigrantiem biedrību "Patvērums "Drošā māja"" Zalcmane kopā ar domubiedriem izveidoja 2007.gadā. 12 gadu laikā biedrība kļuvusi par vienu no diviem nacionālajiem palīdzības servisiem, kas nodrošina valsts apmaksātus rehabilitācijas pakalpojumus cilvēku tirdzniecības upuriem, norāda organizācijā.

Dažādos projektos līdz šim organizācija klātienē sniegusi palīdzību vairāk nekā 5000 imigrantu, tai skaitā bēgļiem. Kopš 2016.gada biedrība nodrošina un attīsta vienas pieturas aģentūru - Informācijas centru iebraucējiem.

Organizācijā uzsver, ka, pateicoties tieši līdzšinējās vadītājas Zalcmanes profesionalitātei un pašas izveidotajai profesionāļu komandai, organizācijas darbs šo gadu laikā ir ticis novērtēts ar nozīmīgiem apbalvojumiem Latvijā, kā arī ir saņemts augsts starptautisks novērtējums.

"Biedrības darba kvalitāti nosaka darbinieku augstā profesionalitāte, kā arī ilgstošs un nepārtraukts darbs konkrētajās jomās - cilvēku tirdzniecības mazināšanā un imigrantu integrācijā, tāpēc jaunievēlētā valde turpinās biedrības iesāktos darbus, kā arī nodrošinās biedrības attīstību," uzsver Zalcmane.

Mainīta arī biedrības juridiskā adrese no Konrāda ielas 9-11 Rīgā uz Lāčplēša ielu 75-1B Rīgā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu