Nopērts suns, tuklais estrādes tīģeris, glumš tips – Busulis iesmej par naidīgiem komentāriem (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Viesojoties radio “SWH” rīta raidījumā tā vadītāji mūziķim Intaram Busulim lika priekšā vairākus interneta dzīlēs atrastus naidīgus anonīmus komentārus, kuros viņš nodēvēts dažādi – par klaunu, kretīnu, šļupstētāju, nopērtu suni un pat tuklo estrādes tīģeri.

Mākslinieks daudz nebēdāja un pat pateica paldies komentētājiem.

Šos negatīvos izteikumus komentējusi arī Blogeru un influenceru asociācijas dibinātāja Maija Armaņeva, rakstot: “OMG, tas saucas man ir viedoklis.” Par tautas sarakstīto iesmējis pat šovmenis Renārs Zeltiņš: “Par tīģeri piekrist var... un arī suni esmu nedaudz tevī saklausījis, bet ne nopērtu.”

Uz jautājumu vai mūziķis pats mēdz lasīt komentārus internetā, ko par viņu raksta, Intars atbildēja šādi: “Šad tad man atsūta, šad tad es pats izlasu kaut ko. Nu, ir smieklīgi. Brīžiem ir tiešām smieklīgi.”

“Man patīk, ka cilvēkiem ir savs viedoklis. [..] Viņš pats izsaka savu domu, un tā ir vienīgā, iespējams, ko viņš var izteikt. Baigi forši! Un tādu ir daudz. [..] Uzticamies paši sev un neklausāmies komentāros un labāk paši sevi nopeļam, ja, nekā tur klausāmies, ko citi runā,” tā Busulis.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu