Ar Hyundai i20 WRC rallijā Estonia startēs Kreigs Brīns

TVNET Auto
CopyDraugiem X Whatsapp
Pols Neigls un Kreigs Brīns
Pols Neigls un Kreigs Brīns Foto: Publicitātes foto

Hyundai Motorsport darījuši zināmu, ka Somijas rallijā bez beļģa Tjerī Nevila un norvēģa Andreasa Mikelsena komandu pārstāvēs arī īru pilots Kreigs Brīns. Lai sagatavotos gaidāmajām sacensībām, Brīns ar stūrmani Polu Neiglu no 12.līdz 14.jūlijam paredzējuši startēt rallijā Estonia.

Brīnam šis būs jau ceturtais rallijs Estonia. Pērn īru autosportists tandēmā ar stūrmani Skotu Mārtinu Igaunijā brauca ar Citroen C3 WRC un kopvērtējumā izcīnīja trešo vietu.

"Esmu gandarīts par šo iespēju. Nācās ilgi vērot, kā citi plāno doties uz šo ralliju. Esmu pagodināts par iespēju startēt šajā rallijā ar Polu kā manu stūrmani," - tā Brīns.

Īru rallists ir braucis katrā Somijas rallijā kopš 2009.gada (izņemot 2013.gadu), turklāt 2016.gadā viņš kāpa uz goda pjedestāla. Lai iespējami labi sagatavotos sacensībām Somijā, Brīnam paredzēts aizvadīt ne tikai ralliju Estonia, bet arī testu sesiju līdzās norvēģu pilotam Mikelsenam.

Rallija ieejas kartes jau šobrīd ir pieejamas iegādei interneta vietnē rallyestonia.com un maksā 29 eiro. No jūlija ieejas kartes kļūs par vēl 5 eiro dārgākas.

Rallijs Estonia ir ne tikai Igaunijas un Latvijas rallija čempionāta posms, bet arī FIA Eiropas rallija kauss un WRC atpazīstamības veicināšanas pasākums.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu