"Neglītās lellītes" ieradušās Latvijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
“Neglītās lellītes” (“Ugly dolls”)
“Neglītās lellītes” (“Ugly dolls”) Foto: publicitātes

Piektdien, 28. jūnijā uz lielajiem ekrāniem Latvijā sāk izrādīt muzikālo animācijas filmu “Neglītās lellītes” (“Ugly dolls”), kas tapusi, iedvesmojoties no pasaulē populārām plīša rotaļlietām.

Sirsnīgais stāsts par savāda izskata lellītem, kas nebūt nav perfektas ārēji, tomēr skaistas visā savā būtībā, sākās kā romantisks piedzīvojums starp diviem mākslas skolas studentiem Deividu Horvātu un Sunminu Kimu. 

Pēc skolas beigām Sunmina devās atpakaļ uz dzimto Dienvidkoreju, kur turpināja vēstuļu saraksti ar savu simpātiju Deividu. Kādā no vēstulēm Deivids uzzīmēja savdabīgu radījumu un Sunmina nolēma pārsteigt savu mīļoto, pēc zīmējuma viņa pagatavoja plīša lellīti, kuru nosūtīja draugam ar nākamo vēstuli. Vēlāk šo lellīti ieraudzīja kāds ietekmīgs popkultūras skaistumveikaliņš un sāka izgatavot lelles vairumā. No tā brīža pasaule iemīlēja savdabīgās rotaļlietas un sākās neglīto lellīšu kults.

Muzikālā animācijas filma “Neglītās lellītes” tapusi, iedvesmojoties no šīm visā pasaulē populārajām plīša lellītēm, tas ir stāsts ir par Brīvdomātāju Moksiju no Neglītvillas, kur neparastais ir cieņā, savādais tiek uzskatīts par īpašu un skaistais ir kas vairāk par ārējo veidolu. Laiku pa laikam Neglītvillas iedzīvotāji palūkojas debesīs virs pilsētas, no kurienes uzrodas jaunas lellītes, kas tiek laipni uzņemtas viņu pulkā.

Moksijas un Oksa pastaigāja pa Rīgu
Moksijas un Oksa pastaigāja pa Rīgu Foto: publicitātes

Animācijas filmas oriģinālo filmas skaņu celiņu iedziedājuši vairāki pasaules slaveni dziedātāji - Kelija Klārksone, Džanele Monē, Bibī Reksa, Anita un vēl citi. Skaņu celiņu iespējams noklausīties lielākajās straumēšanas vietnēs. Savukārt Latvijā visas dziesmas ir iedziedājuši mūziķi - Rūta Dūduma-Ķirse, Miks Dukurs, Antra Stafecka un Beāte Zviedre. 

Filma “Neglītās lellītes” dublēta latviski un krieviski.

Muzikālās animācijas filmas “Neglītās lellītes” reklāmas rullītis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu