Konkursa “Draudzīgie kaimiņi” apbalvošanas pasākums

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Draudzīgie kaimiņi 2019

SIA “Husqvarna Latvija” konkursa “Draudzīgie kaimiņi” balsošanas rezultātā uzvarēja atraktīvie Baldones kaimiņi. Lai sveiktu uzvarētāju, tika rīkots pikniks, kurā gan baldoniešus, gan SIA “Husqvarna Latvija” pārstāvjus ar gardumiem cienāja un ar savu klātbūtni priecēja viens no Latvijas slavenākajiem šefpavāriem - Lauris Aleksejevs.

Pikniks neiztika arī bez dziesmām, smiekliem un aizraujošiem stāstiem. Vēl joprojām atceroties sīvo balsošanu, kaimiņi nespēja noslēpt savu pārsteigumu un prieku par iegūtajām balvām. Baldones kaimiņi balvā saņēma zāles pļāvēju, lapu pūtēju, motorzāģi, dzīvžogu šķēres, trimmeri, krūmgriezi, un arī akumulatorus ar lādētājiem. Savukārt paši mazākie kaimiņi tika iepriecināti ar rotaļu akumulatoru produktiem – zāles pļāvējiem un motorzāģiem, tā iedvesmojot arī bērnus rūpēties par vidi sev apkārt.

Konkursa uzvarētāji balvā ieguva Husqvarna akumulatoru produktus, kas turpmāk klusi darbosies visu kaimiņu dārzos. Turpmāk arī agrās rīta stundās, gan vēlā vakarā kaimiņus vairs netraucēs darba instrumentu trokšņi. Balvas varēja izvēlēties paši konkursa uzvarētāji, lai iepriecinātu sevi ar nepieciešamāko tieši viņu apsaimniekojamajām teritorijām.

Kaimiņš Aigars stāsta: “Kopā mēs varam izdarīt lielas lietas! Mēs esam gatavi iet uz džungļiem - tie ir manu kaimiņu vārdi. Konkurss mūs saliedēja, sniedza super emocijas, tas mums iedeva uzvaras prieku, tas mums iedeva daudz jaunu un foršu instrumentu no Husqvarna. No savas puses gribu pateikties visiem, kuri neatteica un atbalstīja mūs. Paldies jums! Lai visiem izdodas un lai visiem ir forši kaimiņi, jo kaimiņi – tas ir tiešām labi!”

Husqvarna Latvija tirdzniecības pārstāvis Armands komentē: “Novēlēsim viņiem turpmāk būt tikpat draudzīgiem un arī visiem pārējiem novēlām būt tikpat draudzīgiem, arī tiem, kas piedalījās šajā projektā un netika pie galvenās balvas, bet tā vai citādi – liels paldies jums! Esiet draudzīgi un uz tikšanos!”

Par konkursu

SIA “Husqvarna Latvija” aprīļa beigās izziņoja konkursu “Draudzīgie kaimiņi”, kurā aicināja pieteikties kaimiņus no visas Latvijas. Kaimiņus, kuri ne tikai iesaistās kopīgās aktivitātēs, bet arī paši ar prieku rūpējas par vidi sev apkārt. Konkursa noslēgumā notika publiska balsošana, kurā pēc balsu skaita tika noskaidrots uzvarētājs, kas ieguva akumulatoru produktus 5000 eiro vērtībā!

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu