Piektdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: depositphotos.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Vari tikt iesaistīts ar masu pasākumiem, to organizēšanu saistītajās lietās. Dienas laikā piedzīvotais liksies gana aizraujošs, atmiņā paliekošs. Romantiskajā plānā tevī var mosties greizsirdības velniņš.

VĒRSIS Tu pamazām, bet pārliecinoši tuvosies savam mērķim, kas nozīmē tava oma ievērojami uzlabosies. Nav izslēgts, iegūsi papildus līdzekļus, kuri palīdzēs īstenot, kādu kvēlu vēlēšanos.

DVĪŅI Nesteidzies pieņemt lēmumus, šodien ieguvēji būs tie, kuri uzklausīs visas sarunā iesaistītas puses un centīsies pieņemt izsvērtu, pārdomātu izvēli! Mīļotais cilvēks palīdzēs atgūt emocionālo līdzsvaru.

VĒZIS Tev priekšā stāv lieli darbi. Taču esi drošs, tev neapšaubāmi būs pa spēkam visu paveikt paša rokām. Līdz ko būsi sekmīgi ticis galā ar uzticēto, uz priekšniecības atzinību nebūs ilgi jāgaida.

LAUVA Šodien izdosies pierādīt savas līdera dotības, rakstura nelokāmību. Nav izslēgts, ka diena izrādīsies zīmīgā ar politiku, masu medijiem, transporta biznesu saistītajiem Lauvas zīmes pārstāvjiem.

JAUNAVA Jo mazāk uztrauksies par ikdienišķiem sīkumiem un vairāk uzmanības koncentrēsi patiesi svarīgajā lietām, jo ātrāk tiksi galā ar iecerēto. Privātajā lauciņā zvaigznes iesaka būt atraisītākam pret partneri.

SVARI Mācēsi bez liekas piepūles pielāgoties apstākļiem, gūt sev maksimālu labumu neatkarīgi no tā vai situāciju būs saspringta vai nē. Apkārtējie no tevis varēs smelties apķērīgumu un neatlaidību.

SKORPIONS Apstākļu sakritība var neļaut pilnībā īsteno tavas ieceres, kas nozīmē tev nāksies būt savaldīgākam, pacietīgākam, un mēģināt savu mērķu īstenošanai izmantot nestandarta risinājumus.

STRĒLNIEKS Nekļūsti virspusējs, it sevišķi lietās, kuras skar finanses un juridiskos jautājumus. Ja nejūties pārliecināts par sevi, droši pieaicini zinošu speciālistu, kurš spētu tev sniegt vajadzīgās konsultācijas.

MEŽĀZIS Nevajadzētu pārlieku pārdzīvotam par lietām, kuras tu nespēj īsti ietekmēt. Labāk parūpējies, lai paša paveiktais darbs atbilstu visiem nepieciešamajiem standartiem, tajā nebūtu neuzmanības kļūdas.

ŪDENSVĪRS Ļoti īpatnēja, savāda diena, kurā prognozēt notikumu gaitu būs patiesi grūti. Daudz kas būs atkarīgs ne tikai no tava, bet arī apkārtējo noskaņojuma, spējas sastrādāties, pielāgoties.

ZIVIS Būsi sapņu, ilūziju varā. Ja esi saistīts ar radošo dzīves pusi, tad dienas noskaņu neapšaubāmi pratīsi izmantot savā labā. Turpretim, ja esi saistīts ar grāmatvedību, lietvedību, tev jābūt dubultā piesardzīgam!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu