Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Esot jaunāks, varēju vairāk. Vai mīlēšanās biežums ir atkarīgs no vecuma? (4)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Depositphotos/скриншот видео/коллаж TVNET

Vīrietis jautā: "Pēc pirmās ejakulācijas man nepieciešamas ir 20 līdz 30 minūtes, lai spētu atkal nodoties mīlas priekiem. Agrāk šis laiks bija daudz īsāks - no kā tas ir atkarīgs? un, ko varu darīt, lai tas pauzes būtu īsākas?"

Seksologs Alekss Mejs atbild: 

"Pirmkārt, top skaidrs, ka aiz šī jautājuma stāv vīrieša satraukums par to, vai ar manu vīrišķo veselību viss ir kārtībā. Vai es netopu par impotentu... 

Tāpēc sākšu ar fizioloģiju. Starplaiks starp ejakulācijām jeb sēklas noplūdēm ir atkarīgs no diviem faktoriem: vecums un hormonālais fons. 

Astoņpadsmit gados kāds var beigt piecas reizes pēc kārtas, pēc desmit gadiem - trīs, vēl pēc desmit - divas vai vienu. Ap sešdesmit gadiem vīrietis saprot, ka vispār nespēj beigt. Tas pats ar starplaiku - sākumā tās bija piecas minūtes, pēc gadiem tā ir pusstunda, bet vēl vēlāk -  jau stundas vai starplaiks ir diennakts. 

Problēma ir tajā, ka cilvēks jau sevi atceras šajos "zieda laikos" un sāk staraukties, kur ir mana jauda, es tak varēju tā. Tā ir normāla reakcija un ar to mēs sadzīvojam.

Nākamā svarīgā lieta - sēdošais ikdienas darbs un neveselīgā pārtika. Tāpat arī sportisko nodarbju ignorēšana atstāj nopietnas sekas uz vīrieša seksuālajām spējām.  Kopsaucējs: tas ir normāli, ka ar pieaugušu vecumu ir nepieciešams ilgāks laiks, lai jau atkal mīlētos. Kā arī neveselīgs dzīves veids šo starplaiku pagarina. 

Esi saudzīgs ar prasībām pret savu vīrišķo jaudu vai spēku! Katrs vīrieša orgasms ir arī slodze uz prostatu.

Tātad, ja sēklas noplūde - smags fizisks pārbaudījums vīrieša ķermenim, tāpēc paliek jautājums, kas tev ir jāpierāda sev vai savai partnerei?  Nemēri savu vīrieša lepnumu pēc mīlēšanās reizēm naktī. Nesacenties šajā jomā, jo tāpat trusītim tu zaudēsi - labāk sacenties ar viņu citā jomā. 

Svarīgākais ir atcerēties, ka vīrieša spēks un pašlepnums dzimst no tā, cik viņš spēj apmierināt savu partneri. 

Ko darīt? Pieci ieteikumi, no kuriem, pat ja tikai divus ievērosi jau būs labi:

1. Mācēt sniegt sievietei kvalitatīvu baudu. Nevis tāpēc, ka tas ir tavs pienākumns, bet tāpēc, ka tas iedvesmo vīrieti - redzēt kā atveras partnere un gūst baudu. Tu esi realizējies kā vīrietis te, nevis darbā vai boksa ringā;

2. Daudz kustēties. Kā minimums 1 - 1,5 h laika pavadīt sportojot zālē, mājās vai doties rīta skrējienā pirms darba;

3. Lietot veselīgu pārtiku;

4. Nepārspīlēt ar alkohola lietošanu un kofeīnu.

5. Sekot līdzi savam hormonālajam fonam.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu