Policija lūdz palīdzību divu pazudušu cilvēku meklēšanā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Valsts policija

Valsts policija (VP) lūdz iedzīvotāju palīdzību divu pazudušu cilvēku meklēšanā, informēja VP.

Policija ir sākusi 1960.gadā dzimušās Jeļenas Fedorecas meklēšanā, kura pēdējo reizi redzēta šī gada 7.jūnijā pie savas dzīvesvietas Rīgā, Purvciema ielā. Iespējams, viņa todien pārvietojās ar 3.autobusu uz Bolderājas pludmali.

Sieviete ir 1,63 metrus gara, kalsnas miesas būves ar tumšiem matiem līdz pleciem. Sievietei ir veselības problēmas. Iespējams, sieviete bija ģērbusies brūnās biksēs, puķainā blūzē, tumšos sporta apavos.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvaldes amatpersonas meklē arī 1988.gadā dzimušo Daini Putraševicu, kurš pēdējo reizi redzēts 2019.gada 26.aprīlī Lietuvā, Klaipēdā. Dainis no Klaipēdas, iespējams, varēja doties uz Ventspili.

Foto: Valsts policija

Vīrietis ir 180 centimetrus garš, kalsnas miesas būves, viņam ir īsi tumši mati, tumša ādas krāsa, iespējams, bārdas rugāji.

VP aicina visus, kuru rīcībā ir jebkāda informācija par šo personu atrašanās vietu vai cita viņu meklēšanai nozīmīga informācija, zvanīt pa tālruņa numuriem 67086678, 110 vai vērsties tuvākajā policijas iecirknī.

 
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu