Video: patversme "Ulubele" lūdz palīdzību 58 izglābto suņu uzturēšanai (9)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānšāviņš

26. jūnijā Rīgas pašvaldības policijas Kurzemes pārvaldes darbinieki no kāda dzīvokļa Pārdaugavā izņēma 58 suņus, kas tika turēti antisanitāros apstākļos. Nu visi izglābtie atrodas patversmē "Ulubele", kas vērsusies pie sabiedrības ar lūgumu palīdzēt jaunajiem iemītniekiem. 

"Visi 58 mazsunīši iekārtojušies uz aprūpi, ārstēšanu un rehabilitāciju Ulubelē. Gaidam atbildīgo dienestu rīcību un lēmumu par viņu tālāko likteni. 

Ceram, ka ar laiku viņi būs pieejami adopcijai un varēs sev iegūt jaukas mājas! Pašlaik tas nav iespējams. Noteikti informēsim mūsu soc. tīklos, tiklīdz būs zināms, kad tas varētu notikt. Sekojiet!," tā sociālajā vietnē Facebook raksta patversme. 

Ļoti nepieciešamas segas, palagi, dvieļi, pamperpaladziņi, jo mazie suņi līdz šim dzīvoja būros un pagaidām nav iemācījušies nokārtoties ārpus guļvietiņām. Tāpat patversme priecāsies par dzīvnieku rotaļlietām.

"Vienmēr esam pateicīgi par finansiālu atbalstu, it īpaši senioru aprūpei. Ulubele no kill principu visiem patversmes iemītniekiem var nodrošināt tikai pateicoties līdzcilvēku atbalstam," uzsver patversme. 

Komentāri (9)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu