Kā atjaunot nekrāsotu metāla detaļu spīdumu

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Īpašs pulieris likvidē švīkas un atjauno arī hromētu detaļu spīdumu.

Hromētas dekoratīvās virsbūves detaļas uzlabo automašīnas izskatu, savukārt alumīnija uzlikas ne vien eleganti izskatās, bet arī aizsargā automašīnas sliekšņus un bagāžnieka apakšmalu. Diemžēl tieši šīs virsbūves daļas visvairāk cieš no nokrišņiem, ceļa netīrumiem, pretslīdes reaģentiem un mehāniskiem bojājumiem.

Metāla dekoratīvo detaļu nomaiņa parasti ir pārlieku dārga, lai kāds to uzņemtos, tāpēc atliek tikai sākotnējā izskata restaurācija. Turtle Wax All Metal Polish pulieris izstrādāts skrāpējumu, noberzumu, rūsas un līdzīgu bojājumu likvidēšanai jebkurās dekoratīvajās metāla detaļās. Sastāvā iekļautās abrazīvās daļiņas ir sevišķi sīkas, lai nodrošinātu kvalitatīvu nekrāsotu metāla virsmu atjaunošanu.

Puliera pielietošana ir ārkārtīgi vienkārša, un neprasa sevišķas iemaņas. Tomēr ieteicams apbruņoties ar pāris mikrošķiedras lupatiņām, jo puliera uzklāšanas ar trauku sūkli var panākt pretēju efektu. Pirms pulēšanas automašīna rūpīgi jānomazgā, pārliecinoties, ka detaļu savienojama vietās nav palikuši smilšu graudi, akmentiņi, kā arī eļļas, darvas vai mazgāšanas līdzekļu atliekas. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu