Pirmdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: depositphotos.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Strīdi ar gudriem cilvēkiem ne pie kā laba nenovedīs. Labāk neizklāsti savu viedokli nopietnos jautājumos, ja neesi pārliecināts vai tev ir taisnība. Pretējā gadījumā, tas var pamatīgi iedragāt reputāciju.

VĒRSIS Esi apdomīgāks kam un ko saki, nevajadzētu uzticēt personiskas liets mazpazīstamiem cilvēkiem. Var parādīties problēmas finansiālajā jomā. Dažiem Vēršiem nāksies rīkoties samērā radikāli.

DVĪŅI Labāk neuzņemies glabāt citu noslēpumus, jo tev var gadīties nejauši izpļāpāties. Šodienas notikumi var likt šaubīties par izvēlētā ceļa pareizību. Taču esi drošs, šaubas būs ātri gaistošas!

VĒZIS Necenties savienot draudzību ar finanšu lietām. Neiesaisti draugus kopējos darījumos, tas var kardināli mainīt jūsu savstarpējās attiecības. Vakaru noteikti velti ģimenes vajadzībām.

LAUVA Neizdari pārsteidzīgus secinājumus, centies rūpīgāk izprast, izanalizēt situāciju. Nav ieteicams skaļi paust savu viedokli, tā pasargāsi sevi no izgāšanās. Dažas Lauvas var vēlēties mainīt savu ārējo veidolu.

JAUNAVA Centies būt diplomātiskāks attiecībās ar apkārtējiem, atturēties no liekas kritikas. Labāk velti vairāk uzmanības sava veikuma kvalitātei. Neesi pārgalvīgs braucot ar auto, sevišķi dienas otrajā pusē.

SVARI Dažus gaida grandiozas pārmaiņas profesionālajā jomā. Tomēr pirms pieņemt, kādu šķietami vilinošu piedāvājumu, noteikti apsver visus par un pret, kā arī neaizmirsti pakonsultēties ar ģimenes locekļiem.

SKORPIONS Pirms likt lietā saņemto informāciju, pārbaudi tās avotus. Iespējami dažādi pārpratumi un nesaskaņas ar darba kolēģiem, priekšniecību. Necenties par katru cenu pierādīt savu taisnību.

STRĒLNIEKS Veiksmīgs mirklis organizatoriskiem un radošiem pasākumiem. Publiskās uzstāšanās un prezentācijas dos vēlamo rezultātu. Izmanto laiku, kamēr baudi laimes mātes labvēlību!

MEŽĀZIS Šī nav pati atbilstošākā diena finansiālu jautājumu risināšanai. Tev var parādīties tendence uz dzīvi skatīties caur rozā brillēm un nevēlēšanās pieņemt realitāti tādu kāda viņa ir.

ŪDENSVĪRS Iespējami kontakti ar personām, kuras būs savā viedā mīklainas un neizprotamas. Būs grūti atrast kopēju valodu un saprast kā izturēties. Ja sarunas skars naudu, tās var kļūt visai nepatīkamas.

ZIVIS Izkristalizēsies nākotnes plāni. Labs laiks, lai dibinātu lietišķos kontaktus, meklētu jaunus sadarbības partnerus. Galvenais, neizdari pārsteidzīgus secinājumus un nesarunāt ko lieku.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu