Karla Gudžino uzmirdz augstas klases noziedznieces lomā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Krimināldrāma "Džeta" (Jett)
Krimināldrāma "Džeta" (Jett) Foto: publicitātes

LMT mājas viedtelevīzija jūnijā sāk demonstrēt krimināldrāmu "Džeta" (Jett) ar slaveno aktrisi Karlu Gudžino (Carla Gugino) galvenajā lomā. Seriāla scenārija autors, režisors un producents ir Sebastjans Gutirezs, kurš rakstījis scenāriju 2003. gada psihotrillerim "Gotika" (Gothika).

Karla Gudžino seriālā Džeta attēlos augstas klases zagli Deiziju “Džetu” Kovaļski. Tikko kā atbrīvota no cietuma, viņa atgriežas pie lietas, ko pieprot vislabāk – un viņas prasmes vēlas izmantot visdažādākie kriminālnoziedznieki.

Seriāla "Džeta" reklāmas rullītis.

Aktrisi Karlu Gudžino kino pasaules cienītāji iepazinuši visdažādākajās filmās, tostarp "Sargātāji" (Watchmen), "Nakts muzejā" (The Night at The Museum) un "Aizliegtais paņēmiens" (Sucker Punch), kā arī seriālos "Apsēstā kalna māja" (The Haunting of Hill House), "Kalifornikācija" (Californication), "Par ko klusē priedes" (Wayward Pines) un citos.

Karla Gudžino (Carla Gugino)
Karla Gudžino (Carla Gugino) Foto: AFP/LETA

Seriālā Džeta nozīmīgu lomu attēlo arī aktieris Džiankarlo Esposito, kurš plaši pazīstams no seriāliem "Labāk zvani Saulam" (Better call Saul), kā arī bija nominēts prestižajai Emmy balvai par lomu seriālā "Izlaušanās" (Breaking Bad). Esposito attēlo ietekmīgu noziedzīgās pasaules pavēlnieku Čārliju Bodolēru, kurš piedāvā Džetai vēl pēdējo uzdevumu Kubā, kas viņai atgriež iepriekšējo spozmi, bet arī noved pie ķēdes negaidītu notikumu, kas apdraud ikvienu viņai dārgu cilvēku.

Krimināldrāma "Džeta" (Jett)
Krimināldrāma "Džeta" (Jett) Foto: publicitātes

Seriālam ir piecas sērijas.

Raksts tapis sadarbībā ar LMT mājas viedtelevīziju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu