Linda Mūrniece: "Man ir ļoti svarīga atzinība no cilvēkiem" (5)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Viesnīcas "Hotel Roma" vadītāja, bijusī iekšlietu ministre Linda Mūrniece sociālajos tīklos publiskojusi savas pārdomas par to, ko viņai savas dzīves laikā izdevies sasniegt. 

"Šodien kāds jaunietis man uzrakstīja - "Esmu sasniedzis daudz vairāk nekā tu"... Mana pašapziņa saslējās un pati atcerējos visu, ko par sevi esmu lasījusi google un vikipēdijā…," savu sakāmo iesāk Mūrniece.

Viņa turpina: "Atcerējos, ka politikā esmu vienīgā tāda Latvijā, pasaulē viena no nedaudzām savos amatos... Bet tad arī ātri atcerējos, ka cilvēkiem, kas neseko politikai, tas neko neizsaka. Tātad - tas viss nav svarīgi un - ko īsti nozīmē kaut ko sasniegt? Amati? Atzinība? Slava? 

Amati nāk un iet. Šķietamā slava izplēn, nepaliek pat tās atblāzma.

Atstāt savu vārdu vēsturē (man tas, šķiet, izdevies) - sasniegums. Tomēr - liels paša katra sasniegums - nemēģināt izcelties uz cita rēķina, nemēģināt pazemot otru un nemaldīties savā lepnībā."

"Cilvēcībā sacensties nevar. Uzvar visi. Tas ir tas, kas patiešām svarīgi. Cilvēcība. Līdzjūtība. Sapratne. Pāri visam - Mīlestība (jā - ar lielo burtu, jo to tā pelnījusi). Katram ir savs uzdevums dzīvē un mēs katrs cenšamies to izpildīt. Kā protam. Pietiek ar to, ka esi labs cilvēks un nedari nevienam pāri? Pietiek ar to, ka vienkārši esi? Pietiek ar to, ka mīli un tevi mīl? Varbūt pietiek ar to, ka esi viens, nevienu nemīli, bet tev ir suņuks, ko paņēmi no patversmes? Vai pārnesi ezi pāri ceļam, lai nesabrauc un iedevi eiro dzērājam, kam to nekavējoties vajadzēja? Pietiek ar to, ka vienkārši esi un kāds tādēļ ir laimīgs. Un gatavs dalīties ar visu. Pietiek ar cilvēcību. Ar Mīlestību. Un nevajag sacensties sasniegumos. Esot šajā pasaulē, mēs esam sasnieguši daudz. Jo - katrs citādāks un katrs ar savu sūtību," emocionālo vēstījumu noslēdz Mūrniece, piebilstot: "P.S. Tomēr man ir ļoti svarīga atzinība no cilvēkiem. Par to, kas esmu, ko daru un ko varu. Un nekad pat bezpajumtnieku neesmu uztvērusi kā kādu, kas mazāk sasniedzis... Jo nezinu viņa dzīves stāstu un viņa uzdevumu šai dzīvei. Mēs visi esam vienādi." 

Kā ierasts, komentāros Mūrnieci metās atbalstīt daudzi viņas fani, rakstot, ka sievietei savas dzīves laikā patiešām izdevies daudz sasniegt. 

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu