Saulrieta koncerts Mārupē. Rokenrola un blūza vakars ar Tīnas Tērneres radinieku (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Jūdžins Bridžess
Jūdžins Bridžess Foto: publicitātes

Piektajā saulrieta koncertā Mārupē, kurš norisināsies trešdien, 3. jūlijā, plkst. 19.00, uzstāsies deviņkārtējs ASV Blūza mūzikas balvas nominants, gada soulmūzikas un blūza mākslinieks Jūdžins Bridžess (Eugene Hideway Bridges).

Jūdžins ar mūziku nodarbojas jau no piecu gadu vecuma, muzicējot kopā ar tēvu, blūza ģitāristu, zināmu kā Hideway Slim. Pats Jūdžins apgalvo, ka savas ģitārspēles prasmes viņš ir mantojis no tēva, bet dziedāšanas talantu no mātes. Jūdžina māte ir no Buloku ģimenes, no tās pašas no kuras nāk Anna Meja Buloka jeb plašāk pazīstama un par “Rokenrola karalieni” dēvētā Tīna Tērnere.

Ar Jūdžinu kopā uzstāsies Latvijā un Baltijā viena no pieprasītākajām un zināmākajām rokenrola grupām, grupa "Keksi", kura šogad nosvinēja savu 22. jubileju.

"Keksi"
"Keksi" Foto: publicitātes

Trešdienas saulrieta koncertu atklās mūziķis Andris Ābelīte ar grupu. A. Ābelīte ir Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra trompetists, kurš savulaik bijis arī grupas Labvēlīgais tips trompetists un kopā ar apvienību Bonaparti.lv pārstāvējis Latviju starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā.

Šis būs jau piektais koncerts no 13 koncertu cikla. Lai iegūtu informāciju par konkrētās nedēļas māksliniekiem, apmeklētāji aicināti apmeklēt aktīvās atpūtas parka JIP Mārupīte, vietu kurā arī norisinās koncerti, Facebook lapu.

Mākslinieki tiek publicēti katras nedēļas piektdienā plkst. 13.00.

Atskats: Saulrieta koncerti Mārupē - Riga Reggae/M. Galvanovskis

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu