Rezultatīvais Askerovs atstāj "Daugavpili" un pievienojas "Liepājai"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Vugars Askerovs
Vugars Askerovs Foto: Twitter: @LiepajaFK

Rezultatīvais un pieredzējušais azerbaidžāņu uzbrucējs Vugars Askerovs atstājis "Optibet" Latvijas futbola virslīgas komandu "Daugavpils", bet pievienojies citai šī turnīra vienībai "Liepāja".

(Pievienotas pēdējās divas rindkopas.)

skerovs, kuram ir 34 gadi, pēc ilgāka laika šosezon atgriezās virslīgā, turklāt jau ātri vien atstāja paliekošu iespaidu - viņš guvis septiņus vārtus, kas turnīra rezultatīvāko spēlētāju sarakstā uzbrucējam šobrīd ļauj ieņemt otro vietu. Rezultatīvāks bijis tikai "Ventspils" leģionārs Tosins Aijeguns, kurš pretinieku vārtsargus pārspējis astoņas reizes.

Azerbaidžānas uzbrucējs tika nosaukts arī par virslīgas pirmā mēneša labāko futbolistu.

Karjeras laikā Askerovs lielākoties spēlējis tikai Latvijas klubos, tomēr pirms dažiem gadiem viņš uzspēlēja arī dzimtenē.

"Daugavpils" šogad pēc divu sezonu pārtraukuma atgriezās virslīgā un pašlaik tajā ar 21 punktu 18 mačos ieņem septīto vietu starp deviņām komandām. Savukārt "Liepāja" ar 23 punktiem 17 spēlēs ir sestā, bet šobrīd jau aktīvi gatavojas cīņām Eirokausos.

Tikmēr cita virslīgas komanda Jūrmalas "Spartaks" paziņojusi, ka tās 20 gadus vecais horvātu pussargs Tins Vukmaničs līdz sezonas beigām izīrēts citai pašmāju vienībai RFS, kas arī šovasar startēs Eirokausos. Šosezon Horvātijas futbolists virslīgā debitējis atzīstami, gūdams piecus vārtus 17 spēlēs.

"Spartaks" arī papildinājusi sastāvu, jo vienībai pievienojies šīs sezonas jaunatklājums, latviešu uzbrucējs Aivars Emsis, kurš "Jelgavas" rindās šosezon virslīgā guvis četrus vārtus 14 spēlēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu