Horoskopi visai nedēļai

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: deposit

Uzzini, kas tevi sagaida no 1.-7. jūlijam.

AUNS Zvaigznes silti iesaka apslāpēt nepacietīgumu, nesteidzināt notikumu gaitu. Tev noteikti vajadzētu rūpīgāk ieklausīties uzticamākajos kolēģos, sekot viņu piemēram. Kopumā nedēļa vairāk piemērota radošu, īslaicīgu projektu īstenošanai. Ja tev jādodas uz valsts iestādēm, būtu labi, ja to varētu ieplānot trešdien vai ceturtdien. Mīlas dzīvē pratīsi uzturēt kaislīgu un vienlīdz romantisku noskaņojumu.

VĒRSIS Nedēļa sākumā tevī modīsies jauni enerģijas krājumi, kuri palīdzēs sasniegt jaunas profesionālās virsotnes. Tu lieliski spēsi saprasties gan ar kolēģiem, gan sadarbības partneriem, priekšniecību. Nedēļas vidū var aktualizēties naudas jautājumi, taču arī tos spēsi atrisināt bez lielas piepūles. Ģimenes dzīvē var parādīties nelielas nesaskaņas, kuras gan vairāk pamatosies tuvinieku garastāvokļa svārstībās, dažādos untumos.

DVĪŅI Aktīvs, taču vienlaikus psiholoģiski sarežģīts periods. Rēķinies, ka darba lietas var prasīt daudz vairāk laika un enerģija, nekā sākotnēji domāts. Galvenais neapstāties pusratā, panākumus gūs tie, kuri pratīs būt gana pašaizliedzīgi, neapjuks brīžos, kad jāpieņem atbildīgi un tālejoši lēmumi. No ikdienas steigas un saspringuma vislabāk palīdzēs atbrīvoties joga, meditācijā, kā arī mērenas fiziskas aktivitātes svaigā gaisā. Nedēļas nogalē atlicini laiku otrajai pusītei.

VĒZIS Kaut arī būsi izlēmīgs un pašaizliedzīgs, tomēr rēķinies, ka situāciju darba lietas būs samērā grūti ietekmēt, tam traucēs no tevis neatkarīgi blakusapstākļi. Ja radīsi sevī spēkus būt gana pacietīgam un kā nākas apdomāsi sevis spertos soļus, tev galu galā izdosies sasniegt nospraustos mērķus. Ģimenes dzīvē lietas risināsies daudz vienkāršāk. Saskarsmē ar tuviniekiem valdīs patīkama, nepiespiesta un atklāta gaisotne.

LAUVA Tev piemītošo strādīgumu un apsviedīgumu varēs tikai apskaust. Vienlīdz labi padosies kā garīgie, tā arī fiziskie darbi. Lauvas zīmēs priekšniekiem būs jāparūpējas, lai viņu kolektīvā neiezogas slinkums un paviršība. Proti, nāksies kļūt nedaudz striktākam, prasīgākam. Nedēļas izskaņā zvaigznes iesaka būt piesardzīgākam pie auto stūres un ievērot mērenību grādīgo dzērienu lietošanā.

JAUNAVA Nedēļas sākumā pieaugs koncentrēšanās spējas un analītiskās dotības, kas ļaus vieglāk tikt galā ar zinātniski pētnieciskiem, kā arī saimnieciski organizatoriskiem jautājumiem. Zvaigznes iesaka vērīgāk ieklausīties pieredzējušāku līdzgaitnieku ieteikumos, tie var palīdzēt izvairīties no nejaukiem sarežģījumiem. Nedēļas otrā puse būs vairāk piemērota radošām un saviesīgām lietām. Nav izslēgts, tu ņemsi dalību, sava uzņēmumu dibinātā reklāmas kampaņā.

SVARI It visā centīsies panākt saskaņu un abpusēju sapratni. Taču der apzināties, radīsies arī situācijas, kurās nāksies samērā aktīvi, lai neteiktu agresīvi aizstāvēt savas intereses. Taču arī šajos momentos tu droši varēsi paļauties uz savām nevainojamām analītiskajām dotībām, iekšējo nosvērtību. Naudas lietas vēlamāk kārtot nedēļas otrajā pusē. Brīvdienās aizmirsti visu, kas attiecās uz profesionālajiem pienākumiem un baudi romantisku divvientulību ar otro pusīti.

SKORPIONS Ģimenes dzīvē notikumi var izrādīties samērā vētraini un grūti prognozējami. No savas puses centies atturēties no spītības, uzstājīguma un rūpīgāk ieklausīties tuvinieku sacītajā. Darba lietās tev klāsies daudz labāk. Nav izslēgts, ka spēsi panākt izdevīgu vienošanos, ar nesen iegūtajiem sadarbības partneriem. Kopumā nedēļa vairāk veiksmīga Skorpioniem, kuri saistīti ar nekustamo īpašumu biznesu, politiku un masu medijiem.

STRĒLNIEKS Nedēļas sākumā nav ieteicams uzsākt neko apjomīgu, labāk pabeigt iesāktos darbus. Privātajā dzīvē vari kļūt neraksturīgi spontāns, kā rezultātā var rasties nesaprašanās ar tuviniekiem. Ja atteiksies uzklausīt tuvāko viedokli, tu var “iezāģēt pat sev”, radīt finansiālus zaudējumus. Darba lietās tev veiksies daudz labāk, it sevišķi, ja esi saistīts ar transporta, loģistikas vai mārketinga jomu.

MEŽĀZIS Galveno akcentu šonedēļ zvaigznes iesaka likt uz profesionālo jomu. Vari droši iestāties dažādos kursos, doties komandējumā, pašmācības ceļā apgūt vajadzīgo literatūru vai arī kā citādi paplašināt redzesloku. Ja esi nolēmis iegādāties kādu lielāku pirkumu, noteikti pakonsultējies ar saviem ģimenes locekļiem. Attiecībās ar otro pusīti centies atklātāk paust savas jūtas, neturēt tās sevī.

ŪDENSVĪRS Tev darbi ies no rokas, jo sevišķi tad, ja neļausi personīgā plānā nebūšanām iejaukties profesionālajā sfērā. Lielu nozīmi spēlēs tev piemītošās pielāgošanās spējas, psihologa dotības. Kopumā nedēļa vairāk atbilstoša kolektīva rakstura aktivitātēm. Nav izslēgts, nāksies kravāt ceļa somu, lai dotos, kādā aizraujošā, taču neplānotā komandējumā. No pienākumiem brīvajā laikā vislabprātāk pavadīsi laiku filozofiskās pārdomās.

ZIVIS Šonedēļ centies izvairīties no steigas, paviršības, jo īpaši tas attiecas uz finansiālajiem un juridiskajiem pienākumiem. Nav izslēgts, ka priekšniecība pastiprinātāki vērtēs tavu sniegumu, tāpēc neliec vilties viņai. Saskarsmē ar kolēģiem būsi draudzīgs, bezrūpīgs. Nav izslēgts, ka Zivs zīmes pārstāvis iemantos sev slepeno pielūdzēju. Brīvdienās droši vari pievērsties mājas labiekārtošanai, interjera dažādošanai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu