Otrdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: depositphotos.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Nedod iemeslu sevis aprunāšanai. Nekļūsti iedomīgs, ja priekšniecība tevi paslavē. Beidz raizēties par savu materiālo stāvokli, ar to pašlaik viss ir kārtībā. Nav ieteicami ceļojumi, komandējumi.

VĒRSIS Nesūksties par darba apstākļiem, labāk novērtē, ko esi sasniedzis līdz šim. Var būt neliela nosliece uz noslēgšanos un pesimismu. Zvaigznes silti iesaka atturēties no grādīgo dziru lietošanas.

DVĪŅI Piemērota diena zinātnisku, teorētisku jautājumu risināšanai. Pacenties būt iejūtīgāks pret tiem, kuriem dzīvē veicies mazāk nekā tev. Šis noteikti būs tas gadījums, kad gūsi dodot!

VĒZIS Šodien viss būs kā noslēpumā tīts. Arī pats labprāt uzklausīsi jaunākās tenkas un lūkosies sazvērestību teoriju virzienā. Pielūko, lai iegribu vadīts, nesāc piemirst par saviem tiešajiem pienākumiem.

LAUVA Var rasties zināmas problēmas ar valsts institūcijām, varbūt šodien labāk nemaz neiegriezies ierēdņu kabinetos! Šodien daudz labāk sekmēsies radoša darbība, ar izklaidi, reklāmu saistītas aktivitātes.

JAUNAVA Kas attiecas uz naudu, tad ieguvēji būs tie, kuri daudz nedomās, bet rīkosies! Var aktualizēties kontakti ar ārzemju sadarbības partneriem. Dienas izskaņā tevi var pārņemt romantisks noskaņojums.

SVARI Šodien nāksies veltīt vairāk uzmanības lietišķajiem, saimnieciskajiem jautājumiem. Tu pratīsi lieliski saprasties ar apkārtējiem, ātri vien radīsi dažādus kompromisus.

SKORPIONS Iespējamas pārmaiņas ikdienas dzīves ritējumā. Iespējams, darbā tiks ieviestas jaunas, inovatīvas idejas, kuras prasīs pielāgošanos, zināšanu, iemaņu atsvaidzināšanu. Dienas izskaņā ātrāk dodies pie miera.

STRĒLNIEKS Tava neatkarība, spožās idejas un intelekts saistīs garā tuvus cilvēkus. Varbūt izveidosi domubiedru grupu vai pats tādā iesaistīsies. Kādam Strēlniekam var izdoties noslēgt apjomīgu darījumu.

MEŽĀZIS Šodien ne viss ies kā tev kārotos. Der zināt, ka labāk klāsies, strādājot individuāli, jo kolektīvas aktivitātes var ātri novērst tavu uzmanību no veicamajiem pienākumiem, padarīt nervozu.

ŪDENSVĪRS Ļauj izpausties savam radošajam potenciālam. Ja darbs tev saistīts ar mākslu – lieliski, ja nē, tad ārpus pienākumu veikšanas, ir vērts padomāt par dalību kādā deju kolektīvā vai korī.

ZIVIS Aktualizēsies dzīves materiālā puse. Kārtojot finansiālos darījumus, paļaujies uz intuīciju un drošāk seko saviem sapņiem. Apkārtējo padomi šoreiz var izrādīties traucējoši.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu