Ralfs Eilands publicē jaunu video, kurā redzami kadri no viņa bērnības

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Ralfs Eilands publicē jaunu video, kurā redzams bērnībā
Ralfs Eilands publicē jaunu video, kurā redzams bērnībā Foto: publicitātes

Bijušais dueta "PeR", dažādu citu muzikālu projektu aktīvs dalībnieks Ralfs Eilands publicējis jaunu dziesmu "Kurš no mums?" un video, kurā iestrādāti video kadri no Ralfa bērnības. 

Dziesma ir pirmais vēstnesis no iespējamā Ralfa pirmā solo albuma. 

"Man daudzi prasīja, kad es izdošu beidzot savu albumu? Daudzi mani bakstīja, mudināja, bet tagad es saprotu, ka labi, ka neizdevu, jo man tad vēl nebija, ko teikt. Visas [uzkrātās] pieredzes mani ir tā nogatavojušas, ka es tiešām saprotu, ko es jums gribu nodot, jo ar pliku dziedāšanu man ir par maz, man visam vajag ideju," preses paziņojumā saka Eilands. 

Dziesmas teksta līdzautors ir Eilanda draugs un domubiedrs Kaspars Breidaks. Mūziku palīdzējis veidot DJ Monsta.

"Pēdējā gada laikā esmu pieredzējis daudz nāves, šķiršanās un beigas, un sākumā es nesapratu, kur tas mani ved? Kāpēc tas ar mani notiek? Bet tad es brīdi padomāju..., ka nāve jeb beigas ir kaut kā sākums. Kad tu iemīlies, tad tevī kaut kas nomirst, pēcāk piedzimst kaut kas jauns. Tāpat ir tad, kad tu šķiries. Un vispār, ja mēs dzīvojam Mazā Prinča pasaulē, tad, lai arī tai grāmatai reiz pienāk beigas, tad ar frāzi “Tu esi atbildīgs par tiem, kurus pieradini”, tu dzīvo visu mūžu. Ir svarīgi saprast, kas no katras dzīves situācijas mums ir šī frāze - joprojām paliekoša lieta, pat ja kaut kas skaists ir beidzies," tā Eilands par piedzīvoto.

Noskaties video.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu