Skatītāji ne pa jokam sacepušies par jauno realitātes šovu "Gribi kļūt slavens?": “Ņirgāšanās par cilvēkiem” (7)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

​Pirmdien, 1. jūlijā, pie skatītājiem nonāca Latvijā pirmais realitātes šovs internetā "Gribi kļūt slavens?", kuru vada mūsu valstī pazīstamākais “drag queen” Rojs Rodžers, bet dalībnieku likteņus lemj trīs žūrijas locekļi – dziedātāja Olga Rajecka, jūtūbere un aktrise Evelīna Pārkere, kā arī mūziķis Jānis Krīvēns.

Pirmajā epizodē skatītāji varēja iepazīties ar šova dalībniekiem un pašiem analizēt viņu spējas un talantus. Žūrijas provokācijas, dalībnieku smiekli un dusmas un pāri visam - cīņa par uzvaru.

Pēc video iznākšanas netrūka komentētāju, kuri nebaidījās izteikt savu viedokli par redzēto:

“Viss skaisti, žūrija - kā žūrija. Neesmu te neviena heitere, bet Evelīnas seja, kad atnāca kāds cilvēks, bija it kā viņa skatītos uz netīru lopiņu. Bet kāda starpība. Kāds tur laikam atnāca, lai tikai paskatītos uz Latvijā zināmiem cilvēkiem. Protams, visiem tur bija tiesības iet un piedalīties, tāpēc mums te ir tiesības komentēt. Man neskauž, neapvainoju nevienu.”

“Neko stulbāku savā dzīvē neesmu redzējusi.”

“Šovs diezgan labs, bet bija nepatīkami momenti!”

“Izskatās, jo labāk parādīsi, cik stulbs esi, jo labāk.”

“Šovs man atgādināja tādu foršu pamatskolas klases vakaru! ”

“Par ko Latvija ir kļuvusi?”

“Cik skumji, lasot komentārus, ka vien tikai 3 no 50 bija pozitīvi. Mīļie, Olga un Evelīna nav pelnījušas šos skarbos vārdus, viņas saka savu viedokli, un padomājiet paši, kāpēc gan šovā neņemt idiotus?”

“Šis ir nožēlojami.”

“Vienīgais ievērības cienīgais žūrijas pārstāvis bija Krīvēns. Olgai vispār tādā šovā nebūtu jābūt, jo viņa nudien ir vecā paaudze. Bet Evelīna... Biju labākās domās par meiteni - likās tāda jauka, bet šeit parādīja sevi no sliktās puses.”

“Vienīgais labais tajā, ko tikko noskatījos, ir Rojs. Viss pārējais - pilnīga miskaste.”

“Murgs kaut kāds. Ņirgāšanās par cilvēkiem.”

Šova pirmajā epizodē tika atlasīti 10 censoņi, kuri cīnīsies par uzvaru: Arnolds Krēsliņš, Kitija Reitere, Evita Jurča, Edgars Griškevičs, Alise Marija Aizpure, Aldis Janševskis, Gatis Konrāds, Ināra Āboliņa, Laura Džeriņa un Elīna Vjatere.

Kā zināms, šovu veido producentu kompānija “Brīvdienas”, kas ir tādu labi zināmu TV projektu autori kā “Saimnieks meklē sievu”, “Vakariņas četratā”, “Kivičs. Pavisam privāti”, “Gardēdis un 8 naži” un daudzi citi.  

“Jaunais šovs ir izaicinājums ne tikai tā dalībniekiem, bet arī mums pašiem. Kāpēc? Jau vairākus gadus lolojam ideju par savu “YouTube” kanālu, kas skatītājiem piedāvātu kvalitatīvu izklaides saturu internetā. Un nu tas brīdis ir klāt! Ar šovu “Gribi kļūt slavens?” atklājam savu “YouTube” kanālu, kurā piedāvāsim ikvienam interesentam skatīties unikālu – tikai interneta videi veidotu saturu,” stāsta producentu kompānijas “Brīvdienas” vadītāja Sandija Miezīte. 

“Gribi kļūt slavens?” ir oriģinālraidījums, kura ideja radusies tepat, Latvijā. Producenti kopā ar pieaicinātajiem ekspertiem – slavenībām plāno atlasīt 10 interesantas personības, kuras 8 sēriju garumā cīnīsies par galveno balvu. Tiek solīts, ka tā tiešām būs grandioza, bet tieši kas – to veidotāji pagaidām neatklāj. Tā esot intriga, kas līdz skatītājiem nonāks šova laikā. Vēl tiek solīts, ka arī šova skatītājiem būs iespēja piedalīties satura veidošanā un atsevišķos brīžos pat izlemt dalībnieku likteņus attiecībā uz tālāko dalību.  

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu