Izstāde "Siltumnīca" mākslas salonā "Aminori" skatāma vēl tikai dažas dienas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Izstāde "Siltumnīca" mākslas salonā "Aminori" skatāma vēl tikai dažas dienas
Izstāde "Siltumnīca" mākslas salonā "Aminori" skatāma vēl tikai dažas dienas Foto: publicitātes

Izstāde “Siltumnīca”, kuras bagātīgā krāsu un noskaņu palete priecēja "Aminori" (Rīgā, Kr.Valdemāra ielā 69) apmeklētājus divus mēnešus, vēl būs pieejama tikai no 2. līdz 5. jūlijam, kad interesentiem būs iespēja apskatīt vai iegādāties ekspozīcijas gleznas. Izstādē ir vairāk nekā simts mākslas darbi, kas izpildīti dažādās tehnikās un pieejami plašā cenu amplitūdā.

Aminori “Siltumnīcā” viesojas gan visiem jau labi zināmi, gan spilgti jaunie mākslinieki -Džemma Skulme, Jānis Anmanis, Vladimirs Avramenko, Kristiāna Dimitere, Juris Dimiters, Elga Grīnvalde, Anna Heinrihsone, Māris Subačs, Raitis Hrolovičs, Ieva Jurjāne, Kristīne Jurjāne, Juris Jurjāns, Kristīne Keire, Vitolds Kucins, Ērika Kumerova, Dita Lūse, Liene Mackus, Alise Mediņa, Neonilla Medvedeva, Aivis Pīzelis, Elīna Titāne, Zane Tuča un Lote Vilma Vītiņa.

Izstādi organizē izdevniecība - mākslas salons “Aminori”, kurā var iegādāties izdevniecības grāmatas un apskatīt jaunākajai grāmatai veltīto izstādi. Izdevniecība uzsāka savu darbību 2018 .gada ar Marikas Rozenbergas veidoto grāmatu “Sarunas ar Juri Jurjānu”, kas stāsta par pazīstamo gleznotāju un viņa darbiem. Nupat iznākusi izdevniecības otrā izdotā grāmata - “Atmini Latviju”, tā ir krāšņa, izglītojoša un reizē izklaidējoša grāmata ar 900 krustvārdu mīklām par Latviju, tās vēsturi, izcilākajām personībām un nozīmīgākajiem notikumiem.

Foto: "Aminori" mākslas salonā atklāta izstāde "Siltumnīca".

Izstādes darbalaiks – no plkst.11:00 līdz 19:00.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu