Trešdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: depositphotos.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Koncentrējies uz galveno, netērē laiku iedziļinoties visos sīkumos. Šoreiz kvantitāte būs vienlīdz svarīga kvalitātei. Noteikti pabeidz visus iespējamos darbus, neatstāj neko uz vēlāku laiku.

VĒRSIS It visā centīsies saskatīt izdevīgumu ilgtermiņā. Šāda nostāja viennozīmīgi attaisnos sevi. Šis var izrādīties piemērots brīdis, lai sakārtotu ne tikai darba lietas, bet arī privāto dzīvi.

DVĪŅI Atradīsies nemitīgā kustībā, brīžiem pat pats īsti nespēsi visam izsekot līdzi. Lai neradītu sev liekas problēmas, esi lēnprātīgāks, risinot juridiskās, ar grāmatvedību, dažādām atskaitēm saistītās lietas.

VĒZIS Būsi iegrimis pārdomās par dzīvi, tās jēgu, piepildījumu. Saskarsmē ar apkārtējiem tieksies pēc draudzīguma un dvēseliskuma. Darba vietā gan vajadzētu atturēties no pārliekas familiaritātes.

LAUVA Kārtīgāk apdomā, kādas metodes pielieto savu mērķu sasniegšanai. Kāds cilvēks vai pasākums var zaudēt interesi tavās acīs. Atbrīvojies no visa liekā, atsakies no darbiem, kas tevi nomāc.

JAUNAVA Pastiprināsies tava spēja ietekmēt apkārtējos. Līdzcilvēki ne reizi vien var vērsties pie tevis pēc padomu, morāla atbalsta. Un arī tu pats vēlēsies tapts uzklausīt. Taču to vislabāk spēs izdarīt otrā pusīte.

SVARI Ja arī gadīsies kāda neveiksme, uzņemsi to bez liekas kurnēšanas. Tu pratīsi mācīties gan no savām, gan citu kļūdām. Saskarsmē ar pretējo dzimumu ieturēsi sev raksturīgo koķetīgumu un šarmu.

SKORPIONS Aktualizēsies ģimenes dzīvē notiekošais. Visu savu uzmanību un enerģiju veltīsi attiecībām ar otro pusīti. Iespējams, jūsu starpā būs radušies vairāki sasāpējuši jautājumi, kuri būs jāizrunā.

STRĒLNIEKS Šodien darāmā būs tā pavairāk, taču tavam enerģiskumam un apņēmībai tas nebūs nekāds šķērslis. Dienas pirmā puse vairāk piemērota kolektīvām aktivitātēm, pēcpusdiena individuālam darbam.

MEŽĀZIS Var saasināties tava godkāre, profesionālās ambīcijas, taču esi nedaudz piesardzīgāks ar izteiktajiem apgalvojumiem. Šodien tev var piemist tendence visu nedaudz pārspīlēt, uztvert pārāk saasināti.

ŪDENSVĪRS Darbu paveiksi godam, taču domās būsi kaut kur pavisam citur. Tu ilgosies pēc tālā, nesasniedzamā. Nav izslēgts, aizdomāsies par jaunu attiecību uzsākšanu. Vakarā esi piesardzīgāks pie auto stūres.

ZIVIS Notikumu gaita prasīs ātru pielāgošanos situācijai, spēju pieņemt acumirklīgus lēmumus. Drošsirdīgākie zīmes pārstāvji var izpelnīties priekšniecības ievērību, kas kalpos kā pamats tālākai izaugsmei.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu