Nozagts telefons, kautiņš ar narkotirgoni un konflikts ar policiju: Kivičs atklāti par pēdējā laika notikumiem (14)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Skandalozais mūziķis Andris Kivičs otrdienas, 2. jūlija, vakarā vietnē "Facebook" publicēja video tiešraidi, kurā atklāja, kāpēc Līgo svētkos tā arī neuzstājās Vācijas pilsētā Fuldā. 

Kā video tiešraidē atklāj Kivičs, viņam un Skulmei bija paredzēts lidojums no Alikantes uz Frankfurti. Kamēr abi gaidījuši rindā uz iekāpšanu, pāris esot malkojuši vīnu, skatījušies telefonā smieklīgus video un skaļi smējušies. Nonākuši pie iekāpšanas vārtiem, abiem paziņots, ka viņi netiek ielaisti lidmašīnā. 

Kivičs neslēpj, ka sacēlis traci un sācis lamāties, jo abiem ar Lieni nav paskaidrots, kāpēc netiek ielaisti lidmašīnā.

Kiviča agresija pievērsusi Spānijas drošībsargu uzmanību, un abi tika nogādāti vietējā policijas iecirknī. Tur, kā skaidro Kivičs, viņš esot lūdzis policistus «iegūglēt» skandalozā pāra vārdus, un abi drīz vien esot izlaisti no iecirkņa. 

Fuldas Līgo koncerta rīkotājs esot sagādājis pārim biļetes uz Frankfurti nākamajā dienā. Lidojums bija paredzēts ar pārsēšanos Lisabonā. 

Šoreiz pārim izdevies paspēt uz lidmašīnu, kas devās uz Lisabonu, tomēr lidojumu uz Frankfurti atkal nokavējuši. Pēc Kiviča teiktā, neviens pasažieris, kurš atradās lidmašīnā uz Lisabonu, netika ilgi izlaists ārā «īpašu drošības apsvērumu dēļ».

Kā atklāj Kivičs, viņiem izdevās iegūt biļetes lidojumam uz Frankfurti nākamajā dienā. 

Pārim nācās nakti pavadīt Lisabonā, kur seko nākamais notikumu pavērsiens -

Kivičs stāsta, ka ar Skulmi esot sēdējuši kafejnīcā, kad pie viņiem pienākuši divi vīrieši, kuri piedāvājuši iegādāties kokaīnu.

Kamēr vīrieši apvārdojuši skandalozo pārīti, kāds cits vīrietis esot nozadzis mūziķim telefonu, kas atradies uz galda. 

Tajā brīdī, pēc Kiviča teiktā, esot piebraukusi policija, kas aizturējusi vīriešus par narkotiku tirgošanu, bet Kiviču - par narkotiku tirgotāja fizisku ietekmēšanu. 

Pārim nakti nācies pavadīt Lisabonas policijas iecirknī, un viņi kārtējo reizi nokavējuši lidojumu uz Frankfurti.

Kivičs atvainojās visiem, kuri gaidīja pāra uzstāšanos Fuldā, bet Liene piebilda, ka abi esot bijuši "situācijas ķīlnieki".

Atgādinām, ka Kivičs un Skulme pameta Latviju aprīļa izskaņā. Pāris sola atgriezties dzimtenē jūlija beigās.

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu