"airBaltic" sasniedz rekordaugstu klientu apmierinātības līmeni

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lidosta. Ilustratīvs attēls
Lidosta. Ilustratīvs attēls Foto: airBaltic

Latvijas lidsabiedrības "airBaltic" klientu noturības rādītājs, kas tiek izmantots klientu apmierinātības un lojalitātes noteikšanai apkalpojošajā sfērā, sasniedzis 78 punktus privāto klientu lokā, kas ir ļoti augsts rādītājs, liecina "Kantar" šajā pavasarī veiktās aptaujas rezultāti. Tas ir augstākais uzrādītais "airBaltic" klientu apmierinātības līmenis pēdējo sešu gadu laikā, portāls TVNET uzzināja lidsabiedrībā.

"Pēdējos gados mūsu komanda ir ievērojami uzlabojusi "airBaltic" klientu apmierinātības līmeni, koncentrējoties uz to, lai pilnveidotu pasažieru pieredzi no lidojumu rezervēšanas brīža līdz pat vēlamā galamērķa sasniegšanai. Mēs esam priecīgi redzēt, ka klientu pieredze apliecina mūsu ieguldītos pūliņus," pauž "airBaltic" izpilddirektors Martins Gauss.

"Dati liecina, ka uzlabojumi pasažieru pieredzes nodrošināšanā, balstoties uz viņu atsauksmēm, ik gadu stiprina "airBaltic" klientu lojalitāti, kas ir svarīgs faktors ilgtermiņa panākumiem. Kopumā klientu noturības līmenis dažādās nozarēs Eiropā ir augsts, kā arī uzņēmumi cītīgi strādā, lai nodrošinātu augstu pakalpojumu un produktu kvalitāti, apmierinot aizvien pieaugošās klientu prasības. Eiropas kontekstā "airBaltic" rādītāji ievērojami pārsniedz vidējo līmeni," norāda "Kantar" klientu vadītāja Sanda Vecenane.

Aptaujas rezultāti liecina, ka vietējie klienti kā "airBaltic" galvenās priekšrocības izceļ drošību, uzticamību un draudzīgus darbiniekus. Tāpat klienti norāda uz ērto informācijas pieejamību par uzņēmuma pakalpojumiem un vieglo reģistrēšanās procesu lidojumam internetā.

Vienlaikus noturības rādītājs turpinājis pieaugt arī tranzīta pasažieru un ārvalstu klientu vidū.

Kopumā laikā periodā no 2019. gada 21. marta līdz 11. aprīlim tika aptaujāti vairāk nekā 3 200 respondentu. Aptauju veica neatkarīga izpētes kompānija "Kantar".

"airBaltic" nodrošina lidojumus uz vairāk nekā 70 galamērķiem no Rīgas, Tallinas un Viļņas, piedāvājot ērtus savienojumus no Rīgas uz plašo galamērķu klāstu lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Skandināvijā, NVS un Tuvajos Austrumos. 2019. gada vasaras sezonā "airBaltic" ir uzsākusi lidojumus no Rīgas uz Dublinu, Štutgarti un Ļvivu, kā arī uz Kosu un Menorku.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu