Igaunijas festivālā "I Land Sound" būs Rīgas izdevniecības "Amber Muse" skatuve

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"I Land Sound"
"I Land Sound" Foto: publicitātes

No 11. līdz 14. jūlijam Sāremā, Igaunijā, jau trešo reizi norisināsies elektroniskās mūzikas festivāls "I Land Sound". Uz sešām skatuvēm, aprīkotām ar skaņu sistēmām "Funktion-One", "L-Acoustics", "Void" u.c., uzstāsies 150 mākslinieki no dažādiem Igaunijas klubiem, apvienībām un radiostacijām. Papildu vietējiem dīdžejiem, no 12. jūlija, plkst. 12.00, uz skatuves "Terrass" savu programmu piedāvās Rīgas mūzikas izdevniecība "Amber Muse".

Festivāls norisināsies četras dienas un trīs naktis – brīvā gaisotnē un gleznaini skaistā dabā apvienojot visu labāko, ko mūzika, māksla un kopīga laika pavadīšana var piedāvāt. Festivāla teritorija apmeklētājiem piedāvās dažādas izklaides iespējas un barību gan ķermenim, gan dvēselei: notiks semināri un lekcijas, filmu izrādīšana, performances utt. Teritorijā būs izvietotas dažādas instalācijas un iedegtas uguns skulptūras.

Video. Ielūkojies festivālā.

"I Land Sound" muzikālā programma ir plānota uz sešām skatuvēm. 

Piedāvātie mūzikas stili: deep un tech house, drum and bass, techno, ambient u.c. 

"Amber Muse" būs viens no nedaudziem ārvalstu izpildītājiem, kurus šogad organizatori aicinājuši piedalīties ar savu programmu. 12. jūlijā uz skatuves "Terrass", no 12:00 līdz 4:00, Amber Muse sastāvā uzstāsies vairāki mākslinieki "Taran & Lomov", "ZaZzy" a.k.a. "Phonetica", Ksenia Kamikaza (Platz für Tanz), "D I N" (Micronica), "Trashy Kid" un "East Cho" no Latvijas, kā arī Lietuvas "dub tehno" autors "Grad_u" (Greyscale) un producents ar jaunu muzikālo skatījumu Deniss Šubins no Sanktpēterburgas. 

Biļetes pieejamas mājas lapā www.ticketer.ee

Illiku saliņa atrodas Orisāres pilsētā Sāremā (Igaunijā) 189 km attālumā no Rīgas. Precīza adrese - Sadama 19, Orissaare, Saaremaa, Estonia. Uz festivālu var ierasties ar automašīnu vai arī LuxExpress autobusu (ceļā jāpavada piecas stundas). Ja plānojiet ierasties ar savu auto, zemāk esošajā saitē atradīsiet prāmju sarakstu, kuri savieno kontinentālo daļu un Sāremā (starp Virtsu un Kuivastu), un varēsiet iegādāties prāmja biļetes iepriekšpārdošanā

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu