Ceturtdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: depositphotos.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Nebūsi īsti omā. Vēlēsies visus nedaudz pakritizēt un nevietā pamācīt. Nebrīnies, ja kāds kolēģis vai draugs uz to reaģēs visai asi. Ģimenes dzīvē iespējamas patīkamas pārmaiņas.

VĒRSIS Būsi interesants sarunu biedrs. Nebūs nekādu grūtību iekarot auditorijas uzmanību, bet grūtāk jau būs to noturēt. Iespējams, pamanīsiet, ka laulātais draugs nedaudz ir attālinājies no tevis.

DVĪŅI Droši meties iekšā visos sabiedriskajos pasākumos, ko šī diena tev piedāvā. Daiļā dzimuma pārstāves izcelsies ar savu šarmu, prasmi eleganti ģērbties, izvēlēties atbilstošu kosmētiku, rotas lietas.

VĒZIS Tavu prātu nodarbinās filozofiski jautājumi. Dienas pirmo daļu pavadīsi klīstot sapņu pasaulē. Kaut gan nav izslēgts, ka radošiem cilvēkiem šāda atslēgšanās no ikdienas dzīves palīdzēs gūt jaunas idejas.

LAUVA Centies nedaudz apvaldīt savu nepacietību. Šodien panākumi nāks lēnām vai vispār izpaliks, bet tas nenozīmē, ka iesāktais tūlīt jāmet pie malas! Tev omu uzlabos atvasīšu jautrā un bezrūpīgā sabiedrība.

JAUNAVA Neatsakies no kādas interesantas, noderīgas ieceres, ja trūkst materiālā nodrošinājuma. Varbūt ir vērts apsvērt domu aizņemties naudu. Attiecības ar mīļoto cilvēku būs visai vētrainas un neprognozējamas.

SVARI Lēnām, bet pamatīgi virzīsies uz savu nosprausto mērķi. Nelabvēļi var sākt nelāgi baumot par tevi. Tu galvenais nepievērs tam uzmanību un ļauj, lai mēļotāji paši sapinas savos melos, intrigās.

SKORPIONS Būsi pārliecināts par sevi, tāpēc rīkosies patiesi dinamiski. Pieaugs vēlme pieņemt nozīmīgus lēmumus, raugi, vien, lai tie nebūtu pārsteidzīgi! Šis var būt zīmīgs brīdis zinātnes pārstāvjiem.

STRĒLNIEKS Emociju uzplūdā vari pateikt ko tādu, ko nāksies rūgti nožēlot. Centies neuztvert visu tik personiski. Situāciju ieteicams izvērtēt ar vēsu prātu. Joga lieliski palīdzēs atiet no ikdienas uztraukumiem

MEŽĀZIS Darba jautājumiem pieiesi ar pārāk lielu nopietnību. Iespējams, daži Mežāži plūks savas neatlaidības augļus. Tomēr visā visumā labāk lietas ritēs, ja būsi nedaudz bezrūpīgākā noskaņojumā.

ŪDENSVĪRS Centies paveikt visus iespējamos saimniecības darbus, neatliec neko uz rītdienu. Dienas otrajā pusē tevī var iezagties šaubas un nedrošība. Kliedē tās, izrunājoties ar dzīves pieredzējušu personu.

ZIVIS Atmet ar roku visām sīkām nebūšanām un pacenties paveikt kaut ko nozīmīgu. Daži dos priekšroku plānošanai vai vienkārši filozofēs par dzīvi. Šodien nevajadzētu risināt attiecību jautājumus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu