Valmiermuižā šovasar "Laika suns", "pienvedēji" un "Laime pilnīga"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Valmiermuiža
Valmiermuiža Foto: publicitātes

Jūlija siltie vakari Valmiermuižā vairs nav iedomājami bez dzīvās mūzikas koncertiem. Trīs jūlija piektdienās Valmiermuižas alus terasē, līdzās Valmiermuižas alus darītavai, būs iespēja baudīt vasaru, roku, sarunas un kopā būšanu dzīvās mūzikas koncertvakaros, informē Valmiermuižas kultūras biedrība.

Vasarošana tiks atklāta 5. jūlijā ar moderno roka apvienību "Laika suns". Galvaspilsētas grupas bagāžā ir īsalbums "Nakts karalis" un albums "Gaismas lādiņš", kurš tika nominēts Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvai „Zelta mikrofons” un „Austras” balvai. Šobrīd grupa strādā pie jauniem ierakstiem, kas nojauc robežas starp noteiktiem stiliem. Tam kā pirmais priekšvēstnesis ir gada sākumā publicētā dziesma „Pavasari”, kas iecienīta arī radio viļņos.

Laika suns "Pavasari"

12. jūlijā Valmiermuižā viesosies latviešu rokgrupa "Laime pilnīga", kas ir pazīstama ar enerģiskiem, emocionāli uzlādētiem koncertiem. Grupas skanējumu raksturo virtuoza ģitāras spēle, unikāls vokāls un spēcīgs ritms, kas kopā veido brāzmainas rokmūzikas un niansētu sajūtu virpuli. 

Savukārt roka dzīvās mūzikas vakarus Valmiermuižā 19. jūlijā noslēgs alternatīvā rokgrupa "Pienvedēja piedzīvojumi". Kopš grupas dibināšanas 1994. gadā Sabilē, tās pamatsastāvs nav mainījies - Māris Žigats (vokāls, bass), Aldis Lunde (ģitāra) un Pēteris Lunde (sitamie instrumenti). "Pienvedēja piedzīvojumi" šogad atzīmē 25 gadu jubileju un grupas jaunākais singls „Viss kārtībā” no jaunā albuma, kurš klajā nāks rudenī, jau nodots klausītāju vērtējumam.

"Pienvedēja piedzīvojumi"
"Pienvedēja piedzīvojumi" Foto: Linda Leen

Dzīvās mūzikas vakari Valmiermuižā sākas plkst. 21.00, ieeja – bez maksas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu