Maleks atteicies atveidot Bonda ļaundari, ja tas būtu reliģijas motivēts terorists

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Rami Maleks
Rami Maleks Foto: Ekrānuzņēmums

Nesen kā "Zelta globusu" un "Oskaru" ieguvušās kinolentes "Bohēmista rapsodija" (The Bohemian Rhapsody) galvenās lomas atveidotājs Rami Maleks (Rami Malek) intervijā izdevumam "The Mirror" atklājis, ka viens no viņa noteikumiem, lai atveidotu jaunās Džeimsa Bonda filmas "Bond 25" ļaundari bija varoņa nesaistīšana ar jebkādu reliģiju vai ideoloģiju. 

Maleks atklāja, ka, pirms vienoties par šo lomu, viņš uzstājis uz to, lai filmas ļaundaris nebūtu terorists, kuru motivē reliģija.

"Es teicu, ka "mēs nevaram identificēt viņu kā reliģijas vai citas ideoloģijas teroristu. Šādi es neizklaidēšu. Ja tāda ir jūsu izvēle, tad variet ar mani nerēķināties","

viņš teicis intervijā.

Sarunā viņš uzsvēra savu etnisko izcelsmi - Maleks ir ēģiptiešu izcelsmes amerikānis. 

"Esmu ēģiptietis, uzaugu klausoties ēģiptiešu mūziku. Mīlu Omāru Šarifu. Tie ir mani ļaudis. Esmu ļoti saistīts ar saviem cilvēkiem," viņš saka. 

Džeimsa Bonda jaunās filmas režisors ir ASV kinematogrāfists Kerijs Fukunaga. Viņš ir pazīstams kā godalgu "Emmy" saņēmušā seriāla "True Detective" pirmās sezonas un "Netflix" pirmās pilnmetrāžas filmas "Beasts of No Nation" režisors.

Lai gan bija šaubas, kurš aktieris iejutīsies galvenajā lomā jaunajā filmā par slaveno spiegu Džeimsu Bondu, līdzšinējais lomas atveidotājs, angļu aktieris Daniels Kreigs, apstiprināja, ka tomēr vēl pēdējo reizi atgriezīsies uz kino ekrāniem kā šis leģendārais tēls.

Daniels Kreigs filmā "Skyfall"
Daniels Kreigs filmā "Skyfall" Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Zinām, ka no Bonda filmas projekta izstājusies aktrise un dziedātāja Greisa Džonsa (Grace Jones), kura bija cerējusi uz lielāku lomu.

Lai gan iepriekš ziņots, ka filma varētu iznākt 2019. gada nogalē, tagad producenti norāda, ka filma uz lielajiem ekrāniem gaidāma 2020. gada aprīlī.

Bondiānas 25. lentes producēšana notiks studijā "Pinewood", netālu no Londonas, savukārt filmēšana - Londonā, Itālijā, Jamaikā un Norvēģijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu