"Baltic Open" piedalīsies arī Marcinkēviča, Vismane un Bartone

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Diāna Marcinkēviča un Aļona Ostapenko
Diāna Marcinkēviča un Aļona Ostapenko Foto: Jānis Škapars/TVNET

Latvijas trešā rakete Diāna Marcinkēviča saņēmusi Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) pasaules tūres turnīra "Baltic Open" organizatoru speciālo ielūgumu jeb "wild card", kas kvalifikācijas sacensībās piešķirts arī Danielai Vismanei un Kamillai Bartonei.

Marcinkēviča saņēmusi ielūgumu uz turnīra pamata sacensībām, bet kvalifikācijas turnīrā pie organizatoru ielūgumiem tikušas latvietes Vismane un Bartone, kā arī Dienvidāfrikas Republikas sportiste Zoja Krīgere.

Iepriekš jau ziņots, ka bez Latvijas vadošajām tenisistēm Anastasijas Sevastovas un Aļonas Ostapenko, turnīrā piedalīsies arī tādas pazīstamas tenisistes kā Karolīna Garsija no Francijas un krieviete Darja Kasatkina.

Jūnija vidū "Baltic Open" rīkotāji paziņoja 44 tenisistu sastāvu gaidāmajam turnīram. Tas Lielupes kortos notiks no 22. līdz 28.jūlijam, bet sacensībām piešķirta "International" kategorija.

Jau iepriekš bija zināms, ka starp dalībniecēm būs pasaules ranga 12.numurs Sevastova un Ostapenko, kura šobrīd ir pasaules 37.rakete. Sevastova būs rangā visaugstāk esošā spēlētāja, kura piedalīsies Jūrmalā gaidāmajā turnīrā.

"Baltic Open" sacentīsies arī pasaules 28.rakete Garsija un pozīciju zemāk esošā Kasatkina. 25 gadus vecā francūziete savas karjeras laikā guvusi sešus WTA titulus, tomēr šogad viņai vēl nav izdevies izcelties, kamēr 22 gadus vecā Kasatkina guvusi divas trofejas.

Vēl starp turnīra dalībniecēm ir 25 gadus vecā baltkrieviete Aļaksandra Sasnoviča, kura šobrīd pasaules rangā atrodama 36.vietā, kā arī Kazahstānu pārstāvošā Jūlija Putinceva (WTA 43.).

Starp dalībniecēm ir arī igauņu otrā rakete Kaija Kanepi (WTA 71.), kura karjeras laikā guvusi četrus WTA titulus, kā arī tikpat augstākā līmeņa trofejas izcīnījusī vāciete Mona Bartela (WTA 88.).

"Baltic Open" sāksies ar kvalifikāciju, kur piedalīsies 24 tenisistes, bet pamatturnīrā startēs 32 spēlētājas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu