Stokholmā aizturēts reperis "A$AP Rocky"; atcelta viņa uzstāšanās Polijas festivālā "Open'er" (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
A$AP Rocky
A$AP Rocky Foto: AP/Scanpix

Pēc uzbrukuma garāmgājējiem 3. jūlija vakarā Stokholmas centrā tika aizturēts pasaulē plaši atpazīstamais reperis A$AP Rocky, teikts pilsētas prokuratūras paziņojumā presei.

“Stokholmā aizdomās par uzbrukumu tika arestēts reperis. Par šo pašu gadījumu tika aizturēti vēl trīs cilvēki. Līdz 6. jūlija pulksten 12:00 prokuratūrai jāizlemj, vai personas tiks apcietinātas,” teikts paziņojumā.

Sakarā ar repera aizturēšanu, atcelta arī viņa uzstāšanās Polijas lielākajā mūzikas festivālā "Open'er", kas bija paredzēta ceturtdien, 4. jūlijā.

Pirms aizturēšanas reperis “Instagram” publiskoja video ar konfliktu, kas pārauga kautiņā, rakstot, ka viņš nav vainīgs. Pēc repera vārdiem, personas, kuras viņš un viņa kompānijas biedri piekāva, izturējušās rupji un "piesējušies" garāmejošām meitenēm.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PRETTY FLACKO (@asaprocky) on

Pēc tam internetā gan tika publicēti aculiecinieku video, kuros redzams un dzirdams, ka konflikts izcēlies pēc tam, kad garāmejošie vīrieši it kā saplēsuši repera miesassarga austiņas. Pēc šīs saķeršanās, kas iemūžināta video, reperis ar kompāniju nesagaidīja, kad ierodas policija, pametot notikuma vietu.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu