LNT un TV3 īpašnieki "All Media Baltics" paziņo par izmaiņām vadībā (5)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Edijs Pālens/LETA

Ceturtdien mediju grupa “All Media Baltics” paziņoja par izmaiņām vadības komandā. Pašreizējā mediju grupas vadītāja Latvijā Baiba Zūzena, kura desmit gadus vada uzņēmumu, strādās līdz šī gada 31. augustam, kad viņu valdes locekles amatā nomainīs pašreizējais grupas "All Media Baltics“ valdes priekšsēdētājs Kristians Antings, portāls TVNET uzzināja grupā. 

“Mēs esam pateicīgi Baibai Zūzenai par ieguldījumu, vadot "All Media Baltics“ dažādus uzņēmumus desmit izaicinājumu pilnus gadus. Vēlam Baibai izdošanos un panākumus viņas tālākajās profesionālajās gaitās.

Kopā ar mūsu spēcīgo un mērķtiecīgo vadības komandu mēs nodrošināsim stratēģisko mērķu sasniegšanu visās “All Media Baltics” biznesa jomās Latvijā, turpinot koncentrēties uz galvenajām prioritātēm: stiprināt mūsu TV biznesu, veidot vadošus vietējos video straumēšanas pakalpojumus un paplašināt vietējās satura ražošanas iespējas,” sacīja “All Media Baltics” vadītājs Kristiāns Antings.

"Esmu patiesi gandarīta par paveikto - piecpadsmit darba gados "All Media Latvia" ir attīstījusies un nostiprinājusies kā vadošā komercmediju grupa Latvijā. Grupas vadošie TV kanāli TV3 un LNT, ziņu portāls skaties.lv un raidstacija “StarFM” šodien ir Latvijas tautā mīlēti un cienīti zīmoli. Mediju neatkarība, augsta žurnālistikas profesionalitāte un kvalitatīvs izklaides saturs ir pamatvērtības, uz kurām kopā ar saviem kolēģiem esmu balstījusies, vadot šo uzņēmumu. Nešaubos, ka arī mani pēcteči turpinās uzturēt šīs, mums visiem tik svarīgās vērtības.

Savā profesionālajā darbībā uz laiku esmu pieņēmusi lēmumu samazināt intensitāti, kas ir bijusi īpaši augsta pēdējos gados. Pašizaugsme un ģimene būs mana nākamā dzīves perioda prioritātes. Sirsnīgs paldies ikvienam kolēģim, klientam un sadarbības partnerim par piecpadsmit vērtīgiem, iedvesmas bagātiem pieredzes gadiem," sacīja "All Media Latvia“ valdes locekle Baiba Zūzena.

Kristians Antings "All Media Baltics” pievienojās 2018. gada oktobrī, kad tika iecelts par mediju grupas valdes priekšsēdētāju. Antings ir mediju profesionālis ar plašu starptautisko pieredzi industrijā. Viņam ir vairāk nekā divdesmit gadu darba pieredze televīzijā un arī vadot dažādas digitālo mediju kompānijas. Pēdējos astoņus gadus Antings strādāja Polijas vadošajā televīzijas grupā “TVN Group”, kas ir izklaides industrijas milža “Discovery Inc.” grupas uzņēmums. Antings iepriekš ir strādājis arī “SBS Broadcasting” Londonā un Amsterdamā, “C More Entertainment” Stokholmā, kā arī “KirchGroup” un “Premiere” (“Sky Deutschland”) Minhenē.

"All Media Baltics" Latvijā nodrošina televīzijas kanālu TV3, LNT, TV6, "Kanāls 2", radio "Star FM" un citu mediju darbību.  

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu