Rīgas "Dinamo" aizvadīs divas pārbaudes spēles ar latviešu pārstāvētajiem VHL klubiem

CopyDraugiem X Whatsapp
Gints Meija
Gints Meija Foto: Jānis Škapars/TVNET

Kontinentālās hokeja līgas vienība Rīgas "Dinamo", aizvadot treniņnometni Liepājā, paredzējusi mērot spēkus ar Krievijas Augstākās līgas (VHL) klubiem Karagandas "Sarjarka" un Almetjevskas "Ņeftjaņik", kurus pārstāv vairāki Latvijas hokeja audzēkņi, vēstīts "Dinamo" mājaslapā.

Sagatavošanos gaidāmajai sezonai "Dinamo" aizvadīs Liepājā, bet tās plānos ir paredzēta pārbaudes spēle ar Nikolaja Jeļisejeva pārstāvēto "Ņeftjaņik" un pašreizējo VHL čempionvienību "Sarjarka", kuru vada Latvijas speciālists Leonīds Tambijevs, savukārt viņa padotībā ir arī vairāki latviešu hokejisti - Edgars Siksna, Kirils Tambijevs un Kirils Galoha.

Pirmā spēle paredzēta pret Jeļisejeva komandu, kas notiks 24.jūlijā plkst.17 Liepājas Olimpiskā centra ledus hallē. Turpat divas dienas vēlāk plkst.17 "Dinamo" spēkosies ar Tambijeva vadīto "Sarjarka".

Starpsezonā "Dinamo" papildinājusies ar trim zviedriem - Vācijas augstākās līgas (DEL) labāko vārtu guvēju Jākobu Berjlundu, uzbrucēju Dāvidu Ulstremu un aizsargu Kristoferu Berjlundu. Komandai pievienojušies arī amerikāņu aizsargs Bens Māršals un kanādiešu uzbrucējs Kārters Eštons, kā arī noslēgts līgums ar jauno latviešu aizsargu Eduardu Jansonu. Tāpat klubs paziņojis par līgumu pagarināšanu ar vārtsargu Kristeru Gudļevski, aizsargiem Kristapu Sotnieku, Uvi Balinski, Neriju Ališausku un Sergeju Gimajevu, kā arī uzbrucējiem Miķeli Rēdlihu, Andri Džeriņu, Gintu Meiju, Brendonu Makmilanu, Koltonu Gilīsu, kuram nākamā sezonā būs jau ceturtā "Dinamo" rindās

Rīgas "Dinamo" līdz pat aizvadītās sezonas regulārā čempionāta pēdējai kārtai cīnījās par vietu Gagarina kausā, tomēr piekto gadu pēc kārtas Latvijas komanda palika bez KHL izslēgšanas turnīra.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu