“Teijin” pārņem “Benet Automotive”, lai paplašinātu automobiļu biznesu Eiropā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: www.facebook.com/benetautomotivesro

“Teijin Limited” šodien paziņoja, ka ir piekritusi no “Jet Investment” pilnībā pārņemt Čehijas automobiļu kompozītu un detaļu piegādes līderi “Benet Automotive s.r.o.” (“Benet”). Pārņemšanas nosacījumi netiek publiskoti.

“Benet”, kuras galvenais birojs atrodas Mlada Boļeslavā, Čehijā, ir pirmā līmeņa kompozītdetaļu piegādātājs automobiļu rūpniecībā, nodrošinot modernas tehnoloģijas ar oglekļa šķiedru stiegrotas un ar stikla šķiedru stiegrotas plastmasas detaļas, kā arī automašīnu krāsošanu un komplektēšanu. Kompānija specializējas pastiprinātas reakcijas iesmidzināšanas formēšanā (RRIM), zemspiediena procesā, kurā izmanto poliuretānu; kā arī gan tradicionālā autoklāvā, gan sveķu pārneses formēšanā (RTM). “Benet” ir trīs rūpnīcas Čehijā un viena rūpnīca Vācijā, lai apkalpotu Eiropas oriģinālā aprīkojuma ražotājus, tostarp “Volkswagen”, “Mercedes”, BMW, “Audi” un “Škoda”. 2018. finanšu gadā kompānijā strādāja 720 cilvēki un apgrozījums sasniedza rekordlielu apmēru – 35,2 miljonus eiro (40 miljonus ASV dolāru).

“Teijin” paplašina savu automobiļu kompozītu biznesu ar patentētiem viegliem, augstas veiktspējas materiāliem, un augstākā līmeņa konstrukciju iespējām, lai kļūtu par daudzmateriālu detaļu piegādes partneri automobiļu oriģinālā aprīkojuma ražotājiem, kas tiek apkalpoti “Teijin” centros Eiropā, Ziemeļamerikā un Āzijā. Eiropā “Teijin” 2018. gada augustā pārņēma automobiļu kompozītu piegādes līderi Portugālē “Inapal Plásticos SA”, kā arī uzstāda stikla un oglekļa šķiedras loksnes formēšanas līniju “Continental Structural Plastics” (CSP) rūpnīcā Francijā. Šis uzņēmums ir Ziemeļamerikā bāzēts pasaules līderis automobiļu kompozītu ražošanā, un “Teijin” to pārņēma 2017. gada janvārī.

“Benet” atrodas stratēģiski tuvu Eiropas tirgus centrālajiem un austrumu reģioniem, kur atrodas nozīmīgo Vācijas un citu Eiropas oriģinālā aprīkojuma ražotāju rūpnīcas. Kompānijas piegāžu vēsture ir sevi apliecinājusi un būs stabils pamats, lai “Teijin” turpinātu pastiprināt savu risinājumu attīstības spējas un pārdošanas kanālus Eiropā.

Īstenojot savu daudzmateriālu stratēģiju, “Teijin” izmantos “Benet” spējas esošajos attīstības projektos un attīstīs inovāciju ķīmiju ar “Teijin” un CSP izcilajām materiālu un formēšanas tehnoloģijām un tehniskās komandas locekļiem, lai piedāvātu inovatīvus automobiļu kompozītrisinājumus, kas atbilst klientu nākotnes vajadzībām pēc viegluma, stingrības, konstrukcijas elastības, ražīguma un izmaksu efektivitātes. “Teijin” mērķis ir līdz 2030. gadam sasniegt automobiļu kompozītbiznesa apgrozījumu ap 1,7 miljardiem eiro (diviem miljardiem ASV dolāru).

Par “Teijin Group”

“Teijin” (Tokijas birža: 3401) ir tehnoloģijās balstīta globāla grupa, kas piedāvā modernus risinājumus vides vērtību, drošuma, drošības un katastrofu ietekmes mīkstināšanas, demogrāfisko pārmaiņu un pieaugošās veselības apziņas jomās. Tās galvenās darbības jomas ir augstas veiktspējas šķiedras, piemēram, aramīda, oglekļa šķiedras un kompozīti, veselības aprūpe, apvalki, sveķu un plastmasas pārstrāde, poliestera šķiedras, produktu konvertēšana un informācijas tehnoloģijas. Grupai ir vairāk nekā 170 kompāniju un ap 20 tūkstošiem darbinieku vairāk nekā 20 pasaules valstīs. Finanšu gadā, kas noslēdzās 2019. gada 31. martā, tās kopējais apgrozījums bija 888,6 miljardi Japānas jenu (8,1 miljards ASV dolāru) un aktīvu vērtība sasniedza 1020,7 miljardus Japānas jenu (9,3 miljardus ASV dolāru). Apmeklējiet www.teijin.com

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu