5 horoskopa zīmes - dāmas, kuras nespēj dzīvot bez skandāliem

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: depositphotos.com

Lai arī strīdi un biežas konfliktsituācijas nekādā mērā neuzlabo cilvēka ikdienu, astrologi apgalvo, ka dažu Zodiaka zīmju pārstāves bieži vien nespēj atrisināt savas problēmas bez kārtīga jandāliņa. Par to, kuru zvaigznāju pārstāves visbiežāk sarīko skandālus, vēst portāls "Postimees".

Zivis

Šīs Ūdens stihijas Zodiaka zīmes pārstāves vienmēr zina, ko grib, taču to smalkā kontrole pār savām emocijām nodrošina, ka tas apkārtējiem pārsvarā paliek apslēpts. Ja kāds rīkojas pretēji noklusējumā vēlamajam, Zivs zīmes pārstāve var eksplodēt - tad nelīdzēs nedz atsaukšanās uz nezināšanu, nedz racionāls situācijas izklāsts. 

Dvīņi

Šajā sievietē savienojas gan ciklona, gan anticiklona daba - uzzināt, kādi "laikapstākļi" valda Dvīņu dāmas galvā ir burtiski neiespējami.

Šīs Zodiaka zīmes pārstāves partneris nekad nav būt drošs, kāda būs šīs sievietes reakcija un kam tieši no rīta nāksies pamosties blakus - niknai tīģerienei vai maigam, mīlīgam kaķēnam.

Labā ziņa - Dvīņu zīmes pārstāvēm ir viegli novērst uzmanību, līdz ar ko cilvēkam, kurš ikdienā saskaras ar šo gaisīgo būtni, vienmēr būtu jābūt apbruņotam ar pāris interesantiem sarunu tematiem.

Strēlnieks

Ugunīgās Strēlnieka zīmes pārstāves tuvumā ir jāuzmanās - var pagalam viegli sanākt apdedzināties. Šīs Zodiaka zīmes sievietes karstasinīgi gan mīl, gan ienīst, taču prot arī efektīvi "atdzist". Šīs zīmes tuvinieki jau būs pieraduši pie tā, ka ik pa laikam uz laiku jāpaslēpjas , taču, visticamāk, neņem to ļaunā - tāds nu ir šīs dāmas temperaments, un tur neko īsti nevar darīt.

Ja Strēlnieka zīmes dāma deg naidā, atliek tai uzdāvināt ziedus, un niknums pārvērtīsies par kaisli.

Mežāzis

Pragmatiskās Mežāža zīmes sievietes ir ļoti rūpīgas un uzmanīgas, tādēļ spēj pamanīt visus iespējamos sīkumus - tām garām nepaslīdēs itin neviena partnera kļūda vai neizdarība. Šīs Zodiaka zīmes dāma uzreiz nesāks skandālu, taču, ja viņa aicina uz "nopietnu sarunu", pastāv liels risks, ka viss var izvērsties krietni smagāk.

Šādos gadījumos gudrākais ir piekāpties. Mežāža zīmes dāmas ilgi netur aizvainojumu un salīdzinoši ātri ir iespējams atkal uzlabot attiecības.

Auns

Šīs Zodiaka zīmes pārstāves ir īstas fūrijas - kad tās sadusmojas, fonā sāk dārdēt pērkons. Auna zīmes pārstāves būs skarbas pret ikvienu, kas nav ieguvis to cieņu. Nekādā gadījumā nedrīkst zem šī zvaigznāja dzimušās saukt par histēriskām vai kaprīzām. Ja gadās izdarīt ko nepatīkamu, piemēram, saplēst šis dāmas mīļāko vāzi, atliek vien divi rīcības varianti - vai nu pārliecinoši apsolīt atrast tieši tādu pašu, vai pilnā ātrumā bēgt.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu