"The Bad Tones" izdod savu debijas albumu un izziņo koncertu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"The Bad Tones"
"The Bad Tones" Foto: publicitātes

Latviešu psihedēliskā roka grupa “The Bad Tones” vinilplates formātā laidusi klajā savu debijas albumu “Is It Good Enough?”. Albumā ietverts viss, ko grupas dalībnieki ir sapņojuši, jutuši un izdzīvojuši pēdējo divu gadu laikā, teikts kolektīva preses paziņojumā.

"Katra dziesma ir kā mozaīkas gabaliņš no lielāka mākslas darba, kurā ir konkrētas emocijas un noskaņa, kas klausītāju ievelk dziļāk kompozīcijas kodolā," stāsta mūziķi.

Video: The Bad Tones "Holy Police".

Albums ierakstīts “Gheijn Studio” Hāgā, Nīderlandē, un to producējis Jaspers Rass (Jasper Ras), kurš ar grupu strādājis jau pie iepriekšējā EP “Bad Tunes”, kurš iznāca 2018. gada augustā. No šī gada 5. jūlija albums pieejams visās straumēšanas vietnēs un to iespējams iegādāties CD un vinila formātā grupas Bandcamp profilā vai uz vietas mūzikas ierakstu veikalā “Upe”.

Noklausies albumu.

“Is It Good Enough?” izdošanas koncerts notiks 12. augustā Torņakalna privātās vidusskolas pagalmā. Biļetes pieejamas eKasē šeit.

Par grupu

"The Bad Tones" ir dabas un blūza iedvesmots psihedēliskā roka kvartets no Rīgas, ko raksturo sapņainas ģitāras un viļņainas balsis. Pie taustiņiem, ģitāras un balsī - Edvards Broders, aiz bungām un atbalsta vokāls - Kalvis Sležis, ģitāra, taustiņi un vokāls - Rūdolfs Ozols, basa frekvencēs un viļņainākais vokāls - Alberts Levics.

Visi grupas dalībnieki ir iesaistījušies Rīgas mūzikas scēnā jau no saviem agrīnajiem pusaudžu gadiem un spēlējuši dažādās grupās pirms "The Bad Tones" dibināšanas. Šajā ansamblī viņi noslīpējuši savu skanējumu, apvienojot prasmes, kas iegūtas spēlējot klasisko roku un blūzu, ar modernai alternatīvajai mūzikai raksturīgu dziesmu struktūru.

"The Bad Tones" ar sociālo mediju un mūzikas palīdzību akcentē kultūras patēriņa problēmas mūsdienu kultūrā un koncentrējas uz auditorijas iesaistīšanu mūzikas klausīšanās procesā, kā tas tika darīts skaņu ierakstu pirmsākumos. Šīs vērtīgās klausīšanās pieredzes grupu motivē un iedvesmo.

Mediju atbalsta fonda ieguldījums no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. 

Par materiāla saturu atbild SIA "TVNET". Saturu veidoja Jānis Žilde. 

Foto: #SIF_MAF2019
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu